Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK NEPIVODI Jablonec FC Konečná
Normal Tactiek koda
38% Balbezit 62%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 46
matig Schieten uitstekend
hopeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Piazza probeert naar een medespeler te passen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante met een sublieme pass. Ahmed rent richting de bal. Ahmed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Zeidenbergas met de inworp. Infante rent richting de bal. Infante geeft de bal voor. Ahmed heeft problemen om de bal te vangen. Ahmed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC Konečná 0:1

9e minuut.
Theiss passt de bal met de wreef. Piazza is nu in balbezit. Piazza passt de bal met de wreef. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Infante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Nechvátil kopt de bal weg. Theiss met een sublieme pass. Klungelig pakt Ložek de bal. Piazza rent richting de bal. Piazza schiet op doel. Votrubec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ložek heeft problemen om de bal te vangen. Ahmed rent richting de bal. Ahmed haalt uit met een fantastische trap. Votrubec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ložek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piazza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piazza legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC Konečná 0:2

20e minuut.
Theiss passt de bal in één keer door. Zeidenbergas heeft problemen om de bal te vangen. Zeidenbergas probeert naar een medespeler te passen. Infante rent richting de bal. Infante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC Konečná 0:3

29e minuut.
Štefl geeft de bal voor. Berri probeert naar een medespeler te passen. Theiss speelt de bal door. Piazza heeft problemen om de bal te vangen. Piazza schiet op doel. Votrubec bokst de bal weg.

31e minuut.
Piazza probeert de bal met de borst te controleren. Křivka rent richting de bal. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante schiet op doel. Votrubec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC Konečná 0:4

32e minuut.
Infante onderschept slim de pass. Infante probeert naar een medespeler te passen. Ahmed is nu in balbezit. Berri geeft een hoge lob. Piazza maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC Konečná 0:5

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Křivka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmed geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza draait met de bal, schiet en ... Votrubec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC Konečná 0:6

37e minuut.
Infante geeft een lange en hoge pass. Ahmed rent richting de bal. Ahmed draait met de bal, schiet en ... Piazza probeert de bal aan de voet te houden. Votrubec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC Konečná 0:7

37e minuut.
Haluza rent richting de bal. Haluza passt de bal met de wreef. Ložek heeft problemen om de bal te vangen. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Infante rent richting de bal. Infante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC Konečná 0:8

39e minuut.
Ahmed passt de bal met de wreef. Piazza rent richting de bal. Moravský bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza onderschept slim de pass. Piazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC Konečná 0:9

41e minuut.
Berri met een snelle inworp. Theiss rent richting de bal. Theiss speelt de bal door. Piazza rent richting de bal. Piazza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK NEPIVODI Jablonec 88%, FC Konečná 12%.
FK NEPIVODI Jablonec - FC Konečná 0:9

49e minuut.
Theiss is nu in balbezit. Theiss passt de bal zonder na te denken. Piazza rent richting de bal. Piazza haalt uit met een fantastische trap. Votrubec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC Konečná 0:10

50e minuut.
Štefl rent richting de bal. Štefl geeft een lange en hoge pass. Theiss kopt de bal weg. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Berri rent richting de bal. Berri passt de bal met de wreef. Piazza rent richting de bal. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Piazza rent richting de bal. Ložek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza onderschept slim de pass. Piazza haalt uit met een fantastische trap. Votrubec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC Konečná 0:11

59e minuut.
Piazza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Qipeng komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Qipeng kopt de bal weg. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed speelt de bal door. Infante is nu in balbezit. Infante geeft de bal voor. Votrubec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Pécout is nu in balbezit. Pécout passt de bal zonder na te denken. Seka is nu in balbezit. Infante onderschept slim de pass. Infante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC Konečná 0:12

63e minuut.
Ahmed met een sublieme pass. Ložek is nu in balbezit. Ložek geeft de bal voor. Qipeng is nu in balbezit. Qipeng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ložek geeft een lange en hoge pass. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed geeft een lange en hoge pass. Zeidenbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeidenbergas geeft een lange en hoge pass. Votrubec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC Konečná 0:13

68e minuut.
Štefl probeert de bal aan de voet te houden. Theiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiss passt de bal zonder na te denken. Qipeng heeft problemen om de bal te vangen. Qipeng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Infante passt de bal in één keer door. Ahmed heeft problemen om de bal te vangen. Ahmed probeert naar een medespeler te passen. Qipeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Qipeng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Theiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiss passt de bal zonder na te denken. Qipeng heeft problemen om de bal te vangen. Qipeng schiet op doel. Votrubec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC Konečná 0:14

76e minuut.
Pécout zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante geeft een lange en hoge pass. Ahmed kan de bal niet met de borst controleren. Ahmed geeft de bal voor. Votrubec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Inworp. Zeidenbergas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Infante geeft de bal voor. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Theiss kopt de bal weg. Klungelig pakt Qipeng de bal. Štefl verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Moravský rent richting de bal. Qipeng verovert de bal door een tackle van achteren. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Qipeng rent richting de bal. Qipeng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Theiss geeft een hoge lob. Votrubec met een sublieme pass. Theiss probeert naar een medespeler te passen. Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK NEPIVODI Jablonec 90%, FC Konečná 10%.
FK NEPIVODI Jablonec - FC Konečná 0:14