Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AK Bílina Ostrované
Normal Tactiek Ostrov1
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 38.8
matig Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Kříha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tekiralp met de inworp. Franchitti is nu in balbezit. Franchitti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - Ostrované 0:1

14e minuut.
Bergner heeft problemen om de bal te vangen. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter geeft de bal voor. Klungelig pakt Bergner de bal. Bergner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Franchitti rent richting de bal. Bicek rent richting de bal. Franchitti maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Franchitti naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Cingl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jung probeert naar een medespeler te passen. Richter speelt de bal door. Pecorari is nu in balbezit. Pecorari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jung probeert naar een medespeler te passen. Pecorari rent richting de bal. Met opzet legt Bicek zijn tegenspeler op de grond. Bicek krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung speelt de bal door. Bělan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralp verovert de bal door een tackle van achteren. Tekiralp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kříha de bal. Pecorari is nu in balbezit. Pecorari haalt uit met een fantastische trap. Janouš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - Ostrované 0:2

37e minuut.
Dobiáš rent richting de bal. Richter rent richting de bal. Dobiáš rent richting de bal. Bergner rent richting de bal. Bergner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valanský trapt de bal weg van het doel. Cingl rent richting de bal. Cingl schiet op doel. Hillar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Pecorari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bělan is nu in balbezit. Pecorari onderschept slim de pass. Pecorari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK Bílina 56%, Ostrované 44%.
AK Bílina - Ostrované 0:2

62e minuut.
Ptáček rent richting de bal. Ptáček passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bergner de bal. Dobiáš is nu in balbezit. Dobiáš schiet op doel. Valanský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Jung verovert de bal door een tackle van achteren. Jung geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pecorari de bal. Pecorari draait met de bal, schiet en ... Janouš probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Bělan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bělan passt de bal met de wreef. Hillar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingl verovert de bal door een tackle van achteren. Cingl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cingl rent richting de bal. Cingl passt de bal zonder na te denken. Pecorari is nu in balbezit. Pecorari schiet op doel. Janouš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - Ostrované 0:3

78e minuut.
Richter rent richting de bal. Richter speelt de bal door. Pecorari is nu in balbezit. Pecorari draait met de bal, schiet en ... Kříha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Janouš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Šumský probeert de bal met de borst te controleren. Jung is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šumský. Jung wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jung kan niet meer verder spelen. Ottone komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Cingl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ottone met een sublieme pass. Dymáček is nu in balbezit. Dymáček passt de bal in één keer door. Hillar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - Ostrované 0:4

84e minuut.
Cingl rent richting de bal. Cingl passt de bal zonder na te denken. Pecorari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hillar de bal onder controle te krijgen. Janouš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Montes de Oca geeft een hoge lob. Cingl kopt de bal weg. Bělan rent richting de bal. Dobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobiáš haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK Bílina 59%, Ostrované 41%.
AK Bílina - Ostrované 0:4