Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-17 17:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: GHENCEA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
fc steaua bucuresti 2021 rapbr
prima Tactiek x
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 50.3
matig Schieten goed
zwak Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Jochimsen met een sublieme pass. Fleury rent richting de bal. Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury onderschept slim de pass. Fleury schiet op doel. Grassi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Jochimsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochimsen geeft een lange en hoge pass. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury schiet op doel. Grassi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc steaua bucuresti 2021 - rapbr 0:1

29e minuut.
Inworp. Olivia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koclęga speelt de bal door. Fleury heeft problemen om de bal te vangen. Fleury schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
La Nave passt de bal in één keer door. Berozovas onderschept slim de pass. Fleury heeft problemen om de bal te vangen. Fleury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc steaua bucuresti 2021 - rapbr 0:2

38e minuut.
Jochimsen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Şoimaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoimaru speelt de bal door. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury schiet op doel. Grassi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
La Nave kopt de bal weg. Jochimsen probeert naar een medespeler te passen. Fleury rent richting de bal. Fleury draait met de bal, schiet en ... Grassi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc steaua bucuresti 2021 - rapbr 0:3

45e minuut.
Gravata bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomczyk onderschept slim de pass. Łomczyk probeert naar een medespeler te passen. La Nave is nu in balbezit. La Nave draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc steaua bucuresti 2021 69%, rapbr 31%.
fc steaua bucuresti 2021 - rapbr 0:3

49e minuut.
Berozovas geeft de bal voor. Michalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalikowski geeft een lange en hoge pass. La Nave bereikt de bal nog maar net als eerste. La Nave schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Grassi met een sublieme pass. Koclęga kopt de bal weg. Olivia heeft problemen om de bal te vangen. Michalikowski rent richting de bal. Michalikowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Berozovas geeft de bal voor. Inworp. Michalikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomczyk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Łomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomczyk passt de bal zonder na te denken. La Nave is nu in balbezit. La Nave geeft een hoge lob. Fleury maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jochimsen speelt de bal door. Daar is Fleury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berozovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury verovert de bal door een tackle van achteren. Fleury draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Saygınbay onderschept slim de pass. Saygınbay geeft de bal voor. Klungelig pakt Berozovas de bal. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Scalera met een sublieme pass. Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şoimaru krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Jochimsen passt de bal zonder na te denken. La Nave is nu in balbezit. La Nave passt de bal in één keer door. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Grassi trapt de bal weg. Gravata kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Saygınbay de bal onder controle te krijgen. Hypsior rent richting de bal. Hypsior schiet op doel. Dediu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Michalikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga passt de bal in één keer door. Gravata is nu in balbezit. Gravata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc steaua bucuresti 2021 73%, rapbr 27%.
fc steaua bucuresti 2021 - rapbr 0:3