Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunarea_Galati Negruta Alba
dede Tactiek pretext
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 7
46.7 gemiddelde waardering 40.2
adequate Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Hıdır geeft een hoge lob. Chudzyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luces is nu in balbezit. Luces schiet op doel. Pehk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Chudzyński is nu in balbezit. Chudzyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Purăveţ de bal. Hıdır rent richting de bal. Hıdır draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Buitenspel voor Popovici. Goede buitenspelval van de verdediging. Óberfrank maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pintilie kan de bal niet met de borst controleren. Chudzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzyński draait met de bal, schiet en ... Pehk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luces is nu in balbezit. Luces schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - Negruta Alba 1:0

14e minuut.
Bailly geeft de bal voor. Chudzyński rent richting de bal. Chudzyński geeft een hoge lob. Luces springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Bailly speelt de bal door. Hıdır is nu in balbezit. Hıdır passt de bal in één keer door. Luces rent richting de bal. Luces schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Popovici is nu in balbezit. Popovici passt de bal zonder na te denken. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki schiet op doel. Pătru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Gawlicki heeft problemen om de bal te vangen. Pătru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dunarea_Galati - Negruta Alba 1:1

26e minuut.
Popovici is nu in balbezit. Popovici probeert naar een medespeler te passen. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki schiet op doel. Pătru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pehk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Óberfrank bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlicki draait met de bal, schiet en ... Pătru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - Negruta Alba 1:2

33e minuut.
Duchek komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Chiţa speelt de bal door. Popovici is nu in balbezit. Popovici passt de bal zonder na te denken. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Purăveţ passt de bal met de wreef. Chişcă kan de bal niet met de borst controleren. Chişcă geeft een hoge lob. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki draait met de bal, schiet en ... Pătru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Buitenspel voor Urzică. Goede buitenspelval van de verdediging. Medgyesi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunarea_Galati 36%, Negruta Alba 64%.
Dunarea_Galati - Negruta Alba 1:2

48e minuut.
Chişcă passt de bal met de wreef. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici speelt de bal door. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki schiet op doel. Pătru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - Negruta Alba 1:3

54e minuut.
Popovici is nu in balbezit. Popovici passt de bal zonder na te denken. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap. Pătru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - Negruta Alba 1:4

55e minuut.
Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică speelt de bal door. Daar is Velcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medgyesi verovert de bal door een tackle van achteren. Medgyesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Chişcă rent richting de bal. Chişcă speelt de bal door. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică haalt uit met een fantastische trap. Pătru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - Negruta Alba 1:5

62e minuut.
Popovici kopt de bal weg. Albrechts heeft problemen om de bal te vangen. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap. Pătru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - Negruta Alba 1:6

63e minuut.
Angelescu rent richting de bal. Angelescu speelt de bal door. Daar is Gawlicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawlicki draait met de bal, schiet en ... Pătru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - Negruta Alba 1:7

66e minuut.
Chudzyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Hıdır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medgyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Medgyesi haalt uit met een fantastische trap. Pehk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Inworp. Ghiugan komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Popovici passt de bal zonder na te denken. Gawlicki rent richting de bal. Urzică rent richting de bal. Urzică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - Negruta Alba 1:8

70e minuut.
Chudzyński rent richting de bal. Chudzyński geeft de bal voor. Angelescu kopt de bal weg. Medgyesi is nu in balbezit. Medgyesi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chudzyński stond buitenspel. Catinca komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Óberfrank probeert de bal met de borst te controleren. Óberfrank geeft een lange en hoge pass. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - Negruta Alba 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunarea_Galati 46%, Negruta Alba 54%.
Dunarea_Galati - Negruta Alba 1:9