Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Rangers Optimistas-2
Normal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 43.5
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Honceriu geeft de bal voor. Daar is Parov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osenkowski geeft een hoge lob. Truszczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Zaginialov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Rangers - Optimistas-2 0:1

7e minuut.
Komoda verovert de bal door een tackle van achteren. Komoda passt de bal in één keer door. Zagrebaev rent richting de bal. Truszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Truszczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Rangers - Optimistas-2 0:2

8e minuut.
Inworp. Bišćan met een snelle inworp. Osenkowski is nu in balbezit. Osenkowski geeft een lange en hoge pass. Truszczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Parov onderschept slim de pass. Osenkowski rent richting de bal. Osenkowski speelt de bal door. Truszczyński is nu in balbezit. Truszczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Osenkowski met een snelle inworp. Shvernik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Osenkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osenkowski geeft de bal voor. Truszczyński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Honceriu met een sublieme pass. Sasson rent richting de bal. Klobuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasson onderschept slim de pass. Sasson geeft de bal voor. Zaginialov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Komoda is nu in balbezit. Komoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Rangers - Optimistas-2 0:3

26e minuut.
Parov geeft een hoge lob. Inworp. Osenkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Struś geeft een lange en hoge pass. Zaginialov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Rangers - Optimistas-2 0:4

27e minuut.
Komoda heeft problemen om de bal te vangen. Komoda probeert naar een medespeler te passen. Struś probeert naar een medespeler te passen. Daar is Truszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truszczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Osenkowski geeft een hoge lob. Danilov kan de bal niet met de borst controleren. Komoda probeert naar een medespeler te passen. Truszczyński rent richting de bal. Truszczyński schiet op doel. Zaginialov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Struś heeft problemen om de bal te vangen. Struś met een sublieme pass. Komoda is nu in balbezit. Komoda draait met de bal, schiet en ... Zaginialov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Rangers - Optimistas-2 0:5

41e minuut.
Struś probeert naar een medespeler te passen. Shvernik speelt de bal door. Danilov rent richting de bal. Komoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Komoda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Truszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Rangers - Optimistas-2 0:6

44e minuut.
Daar is Truszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagrebaev is nu in balbezit. Truszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Truszczyński schiet op doel. Zaginialov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Rangers - Optimistas-2 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Rangers 72%, Optimistas-2 28%.
Bayern Rangers - Optimistas-2 0:7

47e minuut.
Sasson verovert de bal door een tackle van achteren. Sasson probeert naar een medespeler te passen. Struś met een sublieme pass. Truszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zagrebaev de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Rangers - Optimistas-2 0:8

49e minuut.
Struś passt de bal zonder na te denken. Komoda rent richting de bal. Komoda passt de bal in één keer door. Truszczyński rent richting de bal. Truszczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Rangers - Optimistas-2 0:9

51e minuut.
Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski passt de bal met de wreef. Struś met een sublieme pass. Truszczyński rent richting de bal. Truszczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Rangers - Optimistas-2 0:10

52e minuut.
Bashirov onderschept slim de pass. Osenkowski onderschept slim de pass. Osenkowski met een sublieme pass. Truszczyński is nu in balbezit. Truszczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zagustin kopt de bal weg. Sasson heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shvernik. Sasson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sasson kan niet meer verder spelen.

60e minuut.
Osenkowski probeert naar een medespeler te passen. Strafforelli speelt de bal door. Struś is nu in balbezit. Truszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Strafforelli rent richting de bal. Strafforelli met een sublieme pass. Truszczyński is nu in balbezit. Truszczyński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zagrebaev de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Struś probeert naar een medespeler te passen. Komoda rent richting de bal. Komoda passt de bal met de wreef. Truszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Truszczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Strafforelli met een snelle inworp. Struś controleert de bal met de borst. Shvernik is nu in balbezit. Struś onderschept slim de pass. Struś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Truszczyński rent richting de bal. Truszczyński geeft de bal voor. Danilov heeft problemen om de bal te vangen. Komoda rent richting de bal. Komoda schiet op doel. Zaginialov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Shvernik is nu in balbezit. Struś verovert de bal door een tackle van achteren. Struś speelt de bal door. Komoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Komoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klobuk controleert de bal met de borst. Struś rent richting de bal. Struś met een sublieme pass. Truszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszczyński haalt uit met een fantastische trap. Zaginialov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Rangers - Optimistas-2 0:11

80e minuut.
Zagrebaev geeft een hoge lob. Bashirov controleert de bal met de borst. Bišćan geeft een hoge lob. Komoda heeft problemen om de bal te vangen. Komoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Rangers - Optimistas-2 0:12

82e minuut.
Struś is nu in balbezit. Komoda is nu in balbezit. Struś probeert naar een medespeler te passen. Truszczyński is nu in balbezit. Truszczyński draait met de bal, schiet en ... Zaginialov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Rangers - Optimistas-2 0:13

85e minuut.
Inworp. Strafforelli met de inworp. Struś geeft een lange en hoge pass. Komoda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Rangers - Optimistas-2 0:14

90e minuut.
Tagaldyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagaldyev passt de bal in één keer door. Daar is Zagustin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truszczyński is nu in balbezit. Truszczyński schiet op doel. Zaginialov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Komoda rent richting de bal. Komoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Rangers - Optimistas-2 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Rangers 69%, Optimistas-2 31%.
Bayern Rangers - Optimistas-2 0:15