Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nobili Guerrieri a.s. fuorirosa
Normal Tactiek kalinifta
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.9 gemiddelde waardering 32.1
weak Schieten adequate
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Finotti onderschept slim de pass. Finotti speelt de bal door. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap. Ribbisi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nobili Guerrieri - a.s. fuorirosa 0:1

6e minuut.
Inworp. Vanoni met de inworp. Finotti rent richting de bal. Finotti geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bizzarro de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Finotti verovert de bal door een tackle van achteren. Diverio rent richting de bal. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Diverio rent richting de bal. Diverio schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Daveri passt de bal in één keer door. Maffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Daveri met een sublieme pass. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Vanoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Finotti is nu in balbezit. Finotti probeert naar een medespeler te passen. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Finotti passt de bal met de wreef. Burgazzi rent richting de bal. Bizzarro verovert de bal door een tackle van achteren. Bizzarro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Vanoni met een sublieme pass. Bizzarro rent richting de bal. Finotti is nu in balbezit. Finotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nobili Guerrieri - a.s. fuorirosa 0:2

42e minuut.
Marulli probeert naar een medespeler te passen. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Diverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Diverio draait met de bal, schiet en ... Burgazzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vanoni zal de hoekschop nemen. Paal! Ribbisi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Burgazzi kan de bal niet met de borst controleren. Burgazzi verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Nobili Guerrieri - a.s. fuorirosa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nobili Guerrieri 71%, a.s. fuorirosa 29%.
Nobili Guerrieri - a.s. fuorirosa 0:3

49e minuut.
Maffini is nu in balbezit. Diverio verovert de bal door een tackle van achteren. Bizzarro rent richting de bal. Diverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Diverio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daveri geeft een hoge lob. Finotti is nu in balbezit. Finotti heeft problemen om de bal te vangen. Finotti schiet op doel. Ribbisi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nobili Guerrieri - a.s. fuorirosa 0:4

58e minuut.
Cavalera is nu in balbezit. Vanoni onderschept slim de pass. Vanoni speelt de bal door. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Maffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoni verovert de bal door een tackle van achteren. Vanoni geeft de bal voor. Finotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Finotti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nobili Guerrieri - a.s. fuorirosa 0:5

75e minuut.
Finotti is nu in balbezit. Finotti passt de bal in één keer door. Bizzarro heeft problemen om de bal te vangen. Diverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Diverio draait met de bal, schiet en ... Ribbisi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nobili Guerrieri - a.s. fuorirosa 0:6

77e minuut.
Ugáz onderschept slim de pass. Ugáz geeft de bal voor. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro draait met de bal, schiet en ... Ribbisi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daveri met de inworp. Vanoni speelt de bal door. Klungelig pakt Finotti de bal. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Barbaresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Michellati onderschept slim de pass. Michellati met een sublieme pass. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nobili Guerrieri - a.s. fuorirosa 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nobili Guerrieri 78%, a.s. fuorirosa 22%.
Nobili Guerrieri - a.s. fuorirosa 0:7