Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RealAgropoli FC Porian
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.6
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Vighi de bal. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani passt de bal zonder na te denken. Peli is nu in balbezit. Peli schiet op doel. Goi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Caggeggi is nu in balbezit. Caggeggi passt de bal zonder na te denken. Peli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giulini is nu in balbezit. Giulini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RealAgropoli - FC Porian 0:1

18e minuut.
Daar is Vighi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galluzzo is nu in balbezit. Vighi verovert de bal door een tackle van achteren. Vighi haalt uit met een fantastische trap. Guariniello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Giunto is nu in balbezit. Giulini verovert de bal door een tackle van achteren. Giulini passt de bal in één keer door. Peli bereikt de bal nog maar net als eerste. Peli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Matteotti met een sublieme pass. Inworp. Caggeggi met een snelle inworp. Giulini rent richting de bal. Giulini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Coscione kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Peli de bal onder controle te krijgen. Giulini rent richting de bal. Giulini draait met de bal, schiet en ... Goi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RealAgropoli - FC Porian 0:2

41e minuut.
Taveggia is nu in balbezit. Rampinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Rampinelli speelt de bal door. Peli rent richting de bal. Peli haalt uit met een fantastische trap. Goi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Rampinelli is nu in balbezit. Querques rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rampinelli. Rampinelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealAgropoli 75%, FC Porian 25%.
RealAgropoli - FC Porian 0:2

46e minuut.
Zigliani rent richting de bal. Zigliani passt de bal zonder na te denken. Viani is nu in balbezit. Peli verovert de bal door een tackle van achteren. Peli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Beniamino geeft de bal voor. Coscione kopt de bal weg. Klungelig pakt Matteotti de bal. Giulini rent richting de bal. Giulini schiet op doel. Goi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RealAgropoli - FC Porian 0:3

64e minuut.
Beniamino met een sublieme pass. Matteotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giulini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peli bereikt de bal nog maar net als eerste. Peli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RealAgropoli - FC Porian 0:4

81e minuut.
Sandrini kopt de bal weg. Klungelig pakt Vighi de bal. Galluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vighi onderschept slim de pass. Vighi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zigliani geeft een hoge lob. Inworp. Galluzzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caggeggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caggeggi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Selleri passt de bal met de wreef. Caldara rent richting de bal. Vighi verovert de bal door een tackle van achteren. Petercini rent richting de bal. Petercini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealAgropoli 71%, FC Porian 29%.
RealAgropoli - FC Porian 0:4