Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BRANCO Fc Maicanesti
sweep Tactiek psy
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 52.7
solid Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Apacz geeft een lange en hoge pass. Mastrostefano kopt de bal weg. Klungelig pakt Szumilas de bal. D`Heer is nu in balbezit. D`Heer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Potroviţa passt de bal met de wreef. Perianu rent richting de bal. Perianu passt de bal in één keer door. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein schiet op doel. Świątek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amca rent richting de bal. Amca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - Fc Maicanesti 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Pekárik de bal. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pekárik. Mastrostefano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. D`Heer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Amca passt de bal in één keer door. Daar is Perianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perianu met een sublieme pass. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amca rent richting de bal. Amca draait met de bal, schiet en ... Świątek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - Fc Maicanesti 0:2

9e minuut.
Cornaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornaglia passt de bal zonder na te denken. Szumilas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amca de bal. Amca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer passt de bal zonder na te denken. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - Fc Maicanesti 1:2

17e minuut.
Szumilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumilas probeert naar een medespeler te passen. Perianu is nu in balbezit. Perianu geeft een lange en hoge pass. von Pechstein maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Amca passt de bal met de wreef. von Pechstein is nu in balbezit. Cornaglia is nu in balbezit. von Pechstein verovert de bal door een tackle van achteren. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein probeert naar een medespeler te passen. Amca is nu in balbezit. Amca draait met de bal, schiet en ... Świątek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - Fc Maicanesti 1:3

32e minuut.
Perianu met een sublieme pass. Szumilas is nu in balbezit. Szumilas geeft een lange en hoge pass. von Pechstein krijgt zijn hoofd ertegen. de Medeiros heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Amca de bal. Amca passt de bal zonder na te denken. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap. Aubry probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
D`Heer met een sublieme pass. Apacz geeft een hoge lob. Pino probeert wanhopig de bal te grijpen. Vacas is nu in balbezit. Mastrostefano onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - Fc Maicanesti 2:3

40e minuut.
Cung geeft de bal voor. Aubry kopt de bal weg. Daar is Cornaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Amca verovert de bal door een tackle van achteren. Amca passt de bal in één keer door. de Medeiros rent richting de bal. von Pechstein onderschept slim de pass. von Pechstein schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRANCO 56%, Fc Maicanesti 44%.
FC BRANCO - Fc Maicanesti 2:3

47e minuut.
Potroviţa rent richting de bal. Potroviţa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aubry de bal. Amca onderschept slim de pass. Amca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Cung passt de bal zonder na te denken. Szumilas is nu in balbezit. Szumilas passt de bal in één keer door. Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - Fc Maicanesti 2:4

62e minuut.
Szumilas speelt de bal door. Perianu speelt de bal door. Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - Fc Maicanesti 2:5

65e minuut.
Klungelig pakt Vacas de bal. Pino met een sublieme pass. Perianu kopt de bal weg. Amca heeft problemen om de bal te vangen. Amca schiet op doel. Świątek bokst de bal weg.

69e minuut.
Hrnčár bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz onderschept slim de pass. Apacz probeert naar een medespeler te passen. Mastrostefano rent richting de bal. Mastrostefano draait met de bal, schiet en ... Pino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Cung is nu in balbezit. Cung geeft de bal voor. Aubry heeft problemen om de bal te vangen. Amca is nu in balbezit. Amca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Potroviţa rent richting de bal. Potroviţa met een sublieme pass. Amca is nu in balbezit. Amca draait met de bal, schiet en ... Świątek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - Fc Maicanesti 2:6

80e minuut.
Klungelig pakt Aubry de bal. Perianu rent richting de bal. Perianu geeft een hoge lob. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Etheve passt de bal met de wreef. Hrnčár geeft een hoge lob. Aubry heeft problemen om de bal te vangen. von Pechstein is nu in balbezit. von Pechstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - Fc Maicanesti 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRANCO 59%, Fc Maicanesti 41%.
FC BRANCO - Fc Maicanesti 2:7