Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cluj INTER falticeni
Normal Tactiek men
35% Balbezit 65%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 43.9
poor Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
Caillot verovert de bal door een tackle van achteren. Caillot passt de bal met de wreef. Szwed is nu in balbezit. Szwed draait met de bal, schiet en ... Ursache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciepiela neemt de hoekschop. Puiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caillot maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - INTER falticeni 0:1

8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Puiu niet meer kan verder spelen. Baltariu komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Lupeş rent richting de bal. Šarkić is nu in balbezit. Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş verovert de bal door een tackle van achteren. Lupeş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lupeş geeft een hoge lob. Daar is Nicolici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caillot probeert naar een medespeler te passen. Szwed bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed schiet op doel. Baltariu bokst de bal weg.

23e minuut.
Łydka met een sublieme pass. Lupeş is nu in balbezit. Vitomir rent richting de bal. Lupeş onderschept slim de pass. Lupeş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ciepiela passt de bal zonder na te denken. Szwed rent richting de bal. Nicolici is nu in balbezit. Szwed verovert de bal door een tackle van achteren. Szwed draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - INTER falticeni 0:2

26e minuut.
Stănăşilă heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşilă speelt de bal door. Klungelig pakt Soare de bal. Lupeş onderschept slim de pass. Lupeş schiet op doel. Baltariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ursache onderschept slim de pass. Caillot is nu in balbezit. Caillot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - INTER falticeni 0:3

34e minuut.
Daar is Oprică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mešinas verovert de bal door een tackle van achteren. Mešinas passt de bal in één keer door. Szwed rent richting de bal. Szwed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - INTER falticeni 0:4

42e minuut.
Caillot is nu in balbezit. Vitomir is nu in balbezit. Vitomir passt de bal zonder na te denken. Szwed rent richting de bal. Szwed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cluj 78%, INTER falticeni 22%.
cluj - INTER falticeni 0:4

47e minuut.
Caillot is nu in balbezit. Caillot passt de bal in één keer door. Szwed is nu in balbezit. Lupeş rent richting de bal. Lupeş schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Łydka is nu in balbezit. Łydka probeert naar een medespeler te passen. Lupeş rent richting de bal. Caillot rent richting de bal. Caillot geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Ciepiela is nu in balbezit. Ciepiela passt de bal met de wreef. Caillot rent richting de bal. Szwed is nu in balbezit. Szwed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bertarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillot rent richting de bal. Daar is Caillot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caillot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ciepiela speelt de bal door. Caillot is nu in balbezit. Szwed bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillot rent richting de bal. Caillot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - INTER falticeni 0:5

65e minuut.
Bertarelli onderschept slim de pass. Bertarelli passt de bal met de wreef. Szwed rent richting de bal. Szwed haalt uit met een fantastische trap. Baltariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Chikvinidze speelt de bal door. Klungelig pakt Šarkić de bal. Šarkić passt de bal in één keer door. Lupeş is nu in balbezit. Lupeş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Caillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache onderschept slim de pass. Szwed bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cioran komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Szwed is nu in balbezit. Szwed schiet op doel. Nicolici kan de bal niet met de borst controleren. Ciepiela rent richting de bal. Ciepiela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baltariu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mešinas de bal. Mešinas passt de bal in één keer door. Ciepiela rent richting de bal. Ciepiela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baltariu met een harde bal richting middenveld. Cioran kopt de bal weg. Caillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - INTER falticeni 0:6

85e minuut.
Šarkić is nu in balbezit. Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş probeert naar een medespeler te passen. Caillot rent richting de bal. Caillot draait met de bal, schiet en ... Baltariu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cluj 78%, INTER falticeni 22%.
cluj - INTER falticeni 0:6