Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chinchiná san pedro de uraba
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 5
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Valbuena rent richting de bal. Valbuena passt de bal in één keer door. Pineda Ortiz rent richting de bal. Pineda Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chinchiná - san pedro de uraba 0:1

30e minuut.
López Barón geeft de bal voor. Valenzuela kopt de bal weg. Pineda Ortiz controleert de bal met de borst. Pineda Ortiz draait met de bal, schiet en ... Orliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chinchiná - san pedro de uraba 0:2

33e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisales verovert de bal door een tackle van achteren. Grisales met een sublieme pass. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Yepes is nu in balbezit. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepes maakt een afschuwelijke overtreding. Yepes krijgt een gele kaart. Huerta raakt geblesseerd tijdens het duel. Huerta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pineda Ortiz rent richting de bal. Pineda Ortiz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chinchiná 43%, san pedro de uraba 57%.
Chinchiná - san pedro de uraba 0:2

52e minuut.
Agudelo bereikt de bal nog maar net als eerste. López Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. López Barón passt de bal met de wreef. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro schiet op doel. Fontecha bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Laguna neemt de hoekschop. Pizarro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klungelig pakt Blanco de bal. Agudelo rent richting de bal. Olaya Herrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agudelo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agudelo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros geeft de bal voor. Montenegro is nu in balbezit. Grisales verovert de bal door een tackle van achteren. Grisales geeft een hoge lob. Fontecha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chinchiná - san pedro de uraba 1:2

62e minuut.
Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte speelt de bal door. López Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. López Barón geeft een lange en hoge pass. Fontecha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chinchiná - san pedro de uraba 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chinchiná 40%, san pedro de uraba 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chinchiná - san pedro de uraba 2:2