Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ChelseaHutyrchyk FC Partizan-Minsk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 14.4
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Kas`janovich met een sublieme pass. Zhybartovicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhurkevicz is nu in balbezit. Zhurkevicz schiet op doel. Rabilka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChelseaHutyrchyk - FC Partizan-Minsk 0:1

11e minuut.
Khromau probeert naar een medespeler te passen. Loika bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudrou is nu in balbezit. Mannik onderschept slim de pass. Mannik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mysouski rent richting de bal. Mannik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannik probeert naar een medespeler te passen. Loika is nu in balbezit. Loika haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mudrou rent richting de bal. Mannik onderschept slim de pass. Mannik passt de bal met de wreef. Loika is nu in balbezit. Loika draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mannik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zhurkevicz de bal. Andronau rent richting de bal. Zhurkevicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zhurkevicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mannik rent richting de bal. Loika bereikt de bal nog maar net als eerste. Kas`janovich onderschept slim de pass. Mannik rent richting de bal. Mannik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mudrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudrou passt de bal zonder na te denken. Kas`janovich heeft problemen om de bal te vangen. Mannik onderschept slim de pass. Mannik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Laukasz speelt de bal door. Mannik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mudrou. Mudrou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChelseaHutyrchyk 50%, FC Partizan-Minsk 50%.
ChelseaHutyrchyk - FC Partizan-Minsk 0:1

66e minuut.
Mysouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mysouski geeft de bal voor. Humen rent richting de bal. Loika verovert de bal door een tackle van achteren. Loika schiet op doel. Pliachko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Khromau verovert de bal door een tackle van achteren. Khromau passt de bal in één keer door. Mannik rent richting de bal. Mannik haalt uit met een fantastische trap. Daar is Ipatovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pliachko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Tranovich probeert de bal met de borst te controleren. Laukasz speelt de bal door. Ipatovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Loika verovert de bal door een tackle van achteren. Loika haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pliachko trapt de bal weg. Mudrou kopt de bal weg. Tsudik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhybartovicz rent richting de bal. Zhybartovicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChelseaHutyrchyk 41%, FC Partizan-Minsk 59%.
ChelseaHutyrchyk - FC Partizan-Minsk 0:1