Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFR Sv sprint
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.9
matig Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Inworp. Cristache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udrea rent richting de bal. Udrea haalt uit met een fantastische trap. Mircea kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ivănescu neemt de hoekschop. Petru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Teodorovici geeft een hoge lob. Butacu kopt de bal weg. Gherghel rent richting de bal. Udrea is nu in balbezit. Udrea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Raţă rent richting de bal. Raţă geeft een lange en hoge pass. Bostan rent richting de bal. Chiriac verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bostan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Variaş komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Pop met een sublieme pass. Lupeş rent richting de bal. Lupeş passt de bal met de wreef. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop passt de bal met de wreef. Iorgulescu is nu in balbezit. Vulpescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpescu haalt uit met een fantastische trap. Condrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Sv - sprint 1:0

21e minuut.
Vulpescu onderschept slim de pass. Vulpescu probeert naar een medespeler te passen. Raţă probeert naar een medespeler te passen. Chiriac is nu in balbezit. Chiriac haalt uit met een fantastische trap. Condrea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Sv 58%, sprint 42%.
CFR Sv - sprint 1:0

68e minuut.
Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu onderschept slim de pass. Ivănescu passt de bal met de wreef. Pop is nu in balbezit. Pop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mircea geeft de bal voor. Butacu geeft een hoge lob. Gherghel kopt de bal weg. Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Sv 72%, sprint 28%.
CFR Sv - sprint 1:0