Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BBB Ploiesti Steaua covasna
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 14.3
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Popescu is nu in balbezit. Frăţilă onderschept slim de pass. Creangă rent richting de bal. Creangă geeft een hoge lob. Stelea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel is nu in balbezit. Stelea onderschept slim de pass. Frăţilă rent richting de bal. Frăţilă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Creangă rent richting de bal. Creangă passt de bal zonder na te denken. Frăţilă rent richting de bal. Stoica rent richting de bal. Stoica geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Roşoga probeert naar een medespeler te passen. Creangă met een sublieme pass. Majaru rent richting de bal. Frăţilă verovert de bal door een tackle van achteren. Frăţilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BBB Ploiesti - Steaua covasna 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BBB Ploiesti 38%, Steaua covasna 62%.
BBB Ploiesti - Steaua covasna 1:0

53e minuut.
Stoica speelt de bal door. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă verovert de bal door een tackle van achteren. Frăţilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BBB Ploiesti - Steaua covasna 2:0

56e minuut.
Vicol met een harde bal richting middenveld. Sorescu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Creangă met een snelle inworp. Stoica geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Angelescu heeft problemen om de bal te vangen. Noica bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Angelescu. Noica raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Noica kan niet meer verder spelen. Siminică komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Cherchi rent richting de bal. Duţă begaat een overtreding. Cherchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cherchi met een snel genomen vrije trap. Stelea maakt een snoekduik en kopt de bal. Vicol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BBB Ploiesti 17%, Steaua covasna 83%.
BBB Ploiesti - Steaua covasna 2:0