Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gtr 38 Amed Sonsuz spor
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 19.3
good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz rent richting de bal. Vakar rent richting de bal. Vaz onderschept slim de pass. Vaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Terceros is nu in balbezit. Terceros geeft een lange en hoge pass. Daar is Turaneli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolovan rent richting de bal. Bolovan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Shcherpilov verovert de bal door een tackle van achteren. Shcherpilov met een sublieme pass. Vaz is nu in balbezit. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Fadıloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Morini rent richting de bal. Morini geeft een hoge lob. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan haalt uit met een fantastische trap. Eren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morini zal de hoekschop nemen. Eren bokst de bal weg.

28e minuut.
Shcherpilov met een sublieme pass. Vaz met een sublieme pass. Bolovan rent richting de bal. Bolovan schiet op doel. Eren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gtr 38 - Amed Sonsuz spor 1:0

30e minuut.
Krušlin met een sublieme pass. Rapa met een sublieme pass. Shcherpilov rent richting de bal. Kibar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Günileri rent richting de bal. Vaz onderschept slim de pass. Vaz met een sublieme pass. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan draait met de bal, schiet en ... Eren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Günileri bereikt de bal nog maar net als eerste. Terceros onderschept slim de pass. Terceros probeert naar een medespeler te passen. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Klungelig pakt Lallemand de bal. Turaneli rent richting de bal. Shcherpilov onderschept slim de pass. Shcherpilov geeft een lange en hoge pass. Bolovan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Eren trapt de bal weg. Shcherpilov kopt de bal weg. Vaz is nu in balbezit. Vaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Yurdakul rent richting de bal. Vaz onderschept slim de pass. Vaz passt de bal zonder na te denken. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Vaz geeft de bal voor. Klungelig pakt Turaneli de bal. Bolovan rent richting de bal. Bolovan schiet op doel. Eren probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gtr 38 - Amed Sonsuz spor 2:0

44e minuut.
Morini probeert naar een medespeler te passen. Vaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan is nu in balbezit. Vaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gtr 38 - Amed Sonsuz spor 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gtr 38 25%, Amed Sonsuz spor 75%.
Gtr 38 - Amed Sonsuz spor 3:0

48e minuut.
Yurdakul probeert de bal met de borst te controleren. Vaz onderschept slim de pass. Vaz passt de bal in één keer door. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan schiet op doel. Eren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bolovan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gtr 38 - Amed Sonsuz spor 4:0

60e minuut.
Krušlin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. İzgün komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Shcherpilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shcherpilov probeert naar een medespeler te passen. Lallemand probeert naar een medespeler te passen. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Shcherpilov geeft een hoge lob. Morini kopt de bal weg. Bolovan rent richting de bal. Vaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Vakar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan passt de bal met de wreef. Vaz rent richting de bal. Vaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gtr 38 - Amed Sonsuz spor 5:0

65e minuut.
Bolovan rent richting de bal. Bolovan passt de bal zonder na te denken. Vaz is nu in balbezit. Vaz schiet op doel. Eren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gtr 38 - Amed Sonsuz spor 6:0

66e minuut.
Gezmiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gezmiş passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Turaneli de bal. Vaz onderschept slim de pass. Vaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gtr 38 - Amed Sonsuz spor 7:0

71e minuut.
Shcherpilov probeert de bal aan de voet te houden. Turaneli rent richting de bal. Shcherpilov onderschept slim de pass. Shcherpilov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vakar de bal. Eren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gtr 38 - Amed Sonsuz spor 8:0

72e minuut.
Vaz probeert naar een medespeler te passen. Morini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morini passt de bal zonder na te denken. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lallemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallemand draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kibar rent richting de bal. Kibar passt de bal zonder na te denken. Vaz speelt de bal door. Bolovan rent richting de bal. Bolovan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Eren met een harde bal richting middenveld. Shcherpilov kopt de bal weg. Bolovan heeft problemen om de bal te vangen. Vaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Eren trapt de bal weg van het doel. Shcherpilov kopt de bal weg. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz rent richting de bal. Vaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Shcherpilov kopt de bal weg. Bolovan is nu in balbezit. Vaz rent richting de bal. Bolovan rent richting de bal. Bolovan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gtr 38 - Amed Sonsuz spor 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gtr 38 23%, Amed Sonsuz spor 77%.
Gtr 38 - Amed Sonsuz spor 9:0