Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
öztürk fc Drosia F.C
Attack Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
41 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 16.7
solid Schieten poor
good Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Altın trapt de bal weg. Dakai is nu in balbezit. Dakai met een sublieme pass. Kubelec is nu in balbezit. Kubelec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Aizkorreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aizkorreta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - Drosia F.C 1:0

7e minuut.
Andreatos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stevanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevanović passt de bal zonder na te denken. Kubelec is nu in balbezit. Kubelec schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Aizkorreta passt de bal zonder na te denken. Sancaktaroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kubelec rent richting de bal. Kubelec haalt uit met een fantastische trap. Altın werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - Drosia F.C 2:0

10e minuut.
Klungelig pakt Buruk de bal. Buruk probeert naar een medespeler te passen. Binboğa geeft de bal voor. Kubelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubelec draait met de bal, schiet en ... Altın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Kubelec kopt de bal weg. Aizkorreta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Altınapa is nu in balbezit. Aizkorreta onderschept slim de pass. Aizkorreta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dakai rent richting de bal. Dakai passt de bal met de wreef. Aizkorreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aizkorreta schiet op doel. Altın werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dakai zal de hoekschop nemen. Sancaktaroğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Yedi de bal. Aizkorreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aizkorreta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - Drosia F.C 3:0

28e minuut.
Stevanović is nu in balbezit. Stevanović passt de bal zonder na te denken. Kubelec speelt de bal door. Sancaktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dakai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deler onderschept slim de pass. Aizkorreta is nu in balbezit. Aizkorreta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - Drosia F.C 4:0

37e minuut.
Binboğa rent richting de bal. Andreatos onderschept slim de pass. Andreatos probeert naar een medespeler te passen. Aizkorreta is nu in balbezit. Aizkorreta draait met de bal, schiet en ... Altın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Doeltrap. Altın trapt de bal weg van het doel. Dakai kopt de bal weg. Kubelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubelec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Altın bokst de bal weg. Aizkorreta rent richting de bal. Aizkorreta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - Drosia F.C 5:0

41e minuut.
Dakai met een snelle inworp. Skwara is nu in balbezit. Skwara passt de bal met de wreef. Daar is Dakai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dakai geeft een lange en hoge pass. Altın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Aizkorreta de bal. Aizkorreta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - Drosia F.C 6:0

42e minuut.
Asiltürkoğlu met een sublieme pass. Kütükçü is nu in balbezit. Aizkorreta onderschept slim de pass. Aizkorreta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Altın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Altın speelt de bal door. Dakai kopt de bal weg. Kubelec speelt de bal door. Aizkorreta heeft problemen om de bal te vangen. Aizkorreta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kubelec passt de bal in één keer door. Sancaktaroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Sancaktaroğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Aizkorreta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aizkorreta draait met de bal, schiet en ... Altın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dakai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Andreatos kopt de bal weg. Aizkorreta is nu in balbezit. Aizkorreta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - Drosia F.C 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: öztürk fc 18%, Drosia F.C 82%.
öztürk fc - Drosia F.C 7:0

48e minuut.
Stevanović speelt de bal door. Kubelec is nu in balbezit. Kubelec passt de bal met de wreef. Aizkorreta rent richting de bal. Aizkorreta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - Drosia F.C 8:0

49e minuut.
Andreatos met een sublieme pass. Kubelec rent richting de bal. Kubelec passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aizkorreta de bal. Aizkorreta draait met de bal, schiet en ... Altın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dakai kopt de bal weg. Daar is Yedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubelec is nu in balbezit. Kubelec draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sancaktaroğlu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sancaktaroğlu rent richting de bal. Sancaktaroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - Drosia F.C 9:0

52e minuut.
Asiltürkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevanović verovert de bal door een tackle van achteren. Stevanović speelt de bal door. Klungelig pakt Aizkorreta de bal. Aizkorreta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Asiltürkoğlu kopt de bal weg. Dakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakai passt de bal in één keer door. Sancaktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kubelec rent richting de bal. Kubelec geeft een lange en hoge pass. Aizkorreta kan de bal niet met de borst controleren. Aizkorreta haalt uit met een fantastische trap. Altın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Buruk probeert de bal aan de voet te houden. Stevanović probeert naar een medespeler te passen. Aizkorreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aizkorreta haalt uit met een fantastische trap. Altın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - Drosia F.C 10:0

61e minuut.
Andreatos probeert de bal aan de voet te houden. Aizkorreta is nu in balbezit. Aizkorreta geeft een lange en hoge pass. Sancaktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sancaktaroğlu is nu in balbezit. Sancaktaroğlu schiet op doel. Daar is Yedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aizkorreta is nu in balbezit. Aizkorreta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Dakai geeft een lange en hoge pass. Yedi controleert de bal met de borst. Aizkorreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aizkorreta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Skwara probeert naar een medespeler te passen. Aizkorreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aizkorreta passt de bal zonder na te denken. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Dakai is nu in balbezit. Dakai passt de bal in één keer door. Kubelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - Drosia F.C 11:0

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Altın niet meer kan verder spelen. Ergüneş komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Asiltürkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubelec is nu in balbezit. Kubelec passt de bal met de wreef. Aizkorreta is nu in balbezit. Aizkorreta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Çiftelli kan de bal niet met de borst controleren. Çiftelli geeft een hoge lob. Skwara onderschept slim de pass. Asiltürkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiltürkoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Deler kopt de bal weg. Stevanović probeert naar een medespeler te passen. Aizkorreta rent richting de bal. Aizkorreta haalt uit met een fantastische trap. Ergüneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - Drosia F.C 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: öztürk fc 24%, Drosia F.C 76%.
öztürk fc - Drosia F.C 12:0