Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-15 01:29
  • Competitiewedstrijd: Serie B.03
  • Stadion: LixaR Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
LixaR Manabí S.C.
5D-3M-2ATT Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
17% Spel op eigen helft 83%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 18
very good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Yllescas is nu in balbezit. D`hoker verovert de bal door een tackle van achteren. D`hoker geeft een lange en hoge pass. Zileli rent richting de bal. Zileli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Cortina onderschept slim de pass. Cortina met een sublieme pass. D`hoker rent richting de bal. D`hoker geeft de bal voor. Godfrey springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Morán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachowicz geeft de bal voor. Zileli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zileli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - Manabí S.C. 1:0

5e minuut.
San Antonio speelt de bal door. Cantos is nu in balbezit. Zileli onderschept slim de pass. Daar is Zileli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zileli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Beirens met de inworp. Plafko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plafko geeft een lange en hoge pass. Zileli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zileli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
D`hoker speelt de bal door. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens speelt de bal door. Klungelig pakt Godfrey de bal. Godfrey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Godfrey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quimis is nu in balbezit. Godfrey verovert de bal door een tackle van achteren. Godfrey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - Manabí S.C. 2:0

14e minuut.
Almada rent richting de bal. D`hoker onderschept slim de pass. D`hoker passt de bal met de wreef. Zileli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zileli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - Manabí S.C. 3:0

24e minuut.
Daar is Rivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zileli is nu in balbezit. Zileli geeft een lange en hoge pass. Godfrey rent richting de bal. Godfrey draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
D`hoker met een sublieme pass. Godfrey is nu in balbezit. Zileli is nu in balbezit. Zileli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Yllescas rent richting de bal. D`hoker verovert de bal door een tackle van achteren. D`hoker passt de bal met de wreef. Zileli rent richting de bal. Zileli draait met de bal, schiet en ... Chiriboga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quimis is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Almada rent richting de bal. D`hoker onderschept slim de pass. D`hoker passt de bal zonder na te denken. Zileli rent richting de bal. Zileli draait met de bal, schiet en ... Chiriboga bokst de bal weg. Godfrey rent richting de bal. Godfrey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - Manabí S.C. 4:0

33e minuut.
Daar is Almada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zileli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zileli passt de bal in één keer door. Godfrey is nu in balbezit. Godfrey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Beirens onderschept slim de pass. Beirens geeft de bal voor. Daar is Godfrey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godfrey draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beirens zal de hoekschop nemen. Godfrey maakt een snoekduik en kopt de bal. Yllescas heeft problemen om de bal te vangen. Zileli is nu in balbezit. Zileli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Plafko passt de bal zonder na te denken. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens probeert naar een medespeler te passen. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
D`hoker geeft de bal voor. Godfrey kopt de bal weg. Zileli is nu in balbezit. Godfrey rent richting de bal. Godfrey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - Manabí S.C. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LixaR 16%, Manabí S.C. 84%.
LixaR - Manabí S.C. 5:0

53e minuut.
Godfrey probeert naar een medespeler te passen. Chiriboga probeert naar een medespeler te passen. Beirens kopt de bal weg. Daar is Godfrey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godfrey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Nino rent richting de bal. Nino geeft de bal voor. Beirens geeft een hoge lob. Zileli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zileli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Plafko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carbó komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Beirens heeft problemen om de bal te vangen. Beirens speelt de bal door. Godfrey rent richting de bal. Godfrey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - Manabí S.C. 6:0

61e minuut.
Morán speelt de bal door. Klungelig pakt San Antonio de bal. Zileli verovert de bal door een tackle van achteren. Zileli draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Carbó onderschept slim de pass. Carbó probeert naar een medespeler te passen. Zileli is nu in balbezit. Zileli schiet op doel. Chiriboga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - Manabí S.C. 7:0

69e minuut.
Godfrey rent richting de bal. Nino bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey onderschept slim de pass. Godfrey geeft een lange en hoge pass. Zileli springt en kopt de bal. Chiriboga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
D`hoker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. D`hoker met een sublieme pass. Zileli bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey rent richting de bal. Godfrey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - Manabí S.C. 8:0

72e minuut.
Cortina trapt de bal weg van het doel. Cantos kopt de bal weg. Cocoloş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker probeert naar een medespeler te passen. Zileli rent richting de bal. Zileli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - Manabí S.C. 9:0

77e minuut.
Mirkowski met een sublieme pass. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker geeft een lange en hoge pass. Zileli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zileli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Almada probeert naar een medespeler te passen. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Zileli is nu in balbezit. Zileli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Beirens met een sublieme pass. Daar is Zileli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zileli passt de bal in één keer door. Godfrey is nu in balbezit. Godfrey haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Klungelig pakt Morán de bal. Ganduglia onderschept slim de pass. D`hoker geeft een hoge lob. Zileli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zileli schiet op doel. Chiriboga bokst de bal weg. Zileli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zileli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - Manabí S.C. 10:0

89e minuut.
Carbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbó passt de bal zonder na te denken. Beirens probeert naar een medespeler te passen. Godfrey rent richting de bal. Godfrey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LixaR 19%, Manabí S.C. 81%.
LixaR - Manabí S.C. 10:0