Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
buen equipo MADRID-YANKLICBOCA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Méndez passt de bal zonder na te denken. Alonso is nu in balbezit. Alonso passt de bal in één keer door. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Alonso rent richting de bal. Alonso passt de bal in één keer door. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz schiet op doel. Acevedo bokst de bal weg.

24e minuut.
Bello passt de bal zonder na te denken. Alemán rent richting de bal. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo draait met de bal, schiet en ... Paniagua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buen equipo - MADRID-YANKLICBOCA 1:0

32e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera begaat een overtreding. Cabrera krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Acevedo speelt de bal door. Acevedo heeft problemen om de bal te vangen. Acevedo passt de bal met de wreef. Alemán bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán schiet op doel. Paniagua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buen equipo 50%, MADRID-YANKLICBOCA 50%.
buen equipo - MADRID-YANKLICBOCA 1:0

54e minuut.
Santana rent richting de bal. Santana passt de bal zonder na te denken. Santana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alemán rent richting de bal. Alemán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo draait met de bal, schiet en ... Santana probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso rent richting de bal. Alonso speelt de bal door. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Cabrera probeert de bal met de borst te controleren. Méndez probeert naar een medespeler te passen. Sanchez heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Acevedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
buen equipo - MADRID-YANKLICBOCA 1:1

85e minuut.
Perelló raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Estévez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buen equipo 39%, MADRID-YANKLICBOCA 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
buen equipo - MADRID-YANKLICBOCA 1:1