Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ботев Враца Ф.К. ЕТЪР
Normal Tactiek ATTACK 4-2-3-1
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 22.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipkov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzhevizov. Dzhevizov krijgt een gele kaart. Shipkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shipkov komt bij de bal en schiet. Borisov probeert de bal aan de voet te houden. Yankov rent richting de bal. Yankov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев Враца - Ф.К. ЕТЪР 0:1

13e minuut.
Vladimirov is nu in balbezit. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Skochev kopt de bal weg. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov passt de bal met de wreef. Yankov is nu in balbezit. Yankov haalt uit met een fantastische trap. Uchikov bokst de bal weg.

31e minuut.
Kumanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Atanasov geeft de bal voor. Penev heeft problemen om de bal te vangen. Yankov onderschept slim de pass. Yankov passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov draait met de bal, schiet en ... Uchikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев Враца - Ф.К. ЕТЪР 0:2

32e minuut.
Yankov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Poshev komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Lukanov is nu in balbezit. Atanasov probeert naar een medespeler te passen. Atanasov is nu in balbezit. Poshev verovert de bal door een tackle van achteren. Poshev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев Враца - Ф.К. ЕТЪР 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ботев Враца 69%, Ф.К. ЕТЪР 31%.
Ботев Враца - Ф.К. ЕТЪР 0:3

49e minuut.
Poshev is nu in balbezit. Poshev passt de bal in één keer door. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap. Uchikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев Враца - Ф.К. ЕТЪР 0:4

60e minuut.
Atanasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Poshev verovert de bal door een tackle van achteren. Borisov rent richting de bal. Poshev verovert de bal door een tackle van achteren. Poshev haalt uit met een fantastische trap. Uchikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shipkov is nu in balbezit. Shipkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев Враца - Ф.К. ЕТЪР 0:5

78e minuut.
Skochev heeft problemen om de bal te vangen. Skochev geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Borisov de bal onder controle te krijgen. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Skochev onderschept slim de pass. Lukanov rent richting de bal. Penev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lukanov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lukanov kan niet meer verder spelen. Asenov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Shipkov passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Atanasov de bal onder controle te krijgen. Atanasov geeft een hoge lob. Krustanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustanov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ботев Враца 56%, Ф.К. ЕТЪР 44%.
Ботев Враца - Ф.К. ЕТЪР 0:5