Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
اااااااا abdo mooaty
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.7
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Mohsen geeft een hoge lob. Inworp. Radi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tmir rent richting de bal. Tmir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
El-Harere met een harde bal richting middenveld. Wafiyy kopt de bal weg. Mourad heeft problemen om de bal te vangen. Haddad rent richting de bal. Haddad schiet op doel. Abu-Zeid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Attia passt de bal zonder na te denken. Roshdy rent richting de bal. Hanbal verovert de bal door een tackle van achteren. Tmir rent richting de bal. Tmir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
El-Ameer met de inworp. Attia rent richting de bal. Attia probeert naar een medespeler te passen. Roshdy heeft problemen om de bal te vangen. Roshdy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Khaleel geeft de bal voor. Mourad heeft problemen om de bal te vangen. Mourad geeft een hoge lob. Roshdy rent richting de bal. Roshdy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: اااااااا 47%, abdo mooaty 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
اااااااا - abdo mooaty 0:0

56e minuut.
Sasi is nu in balbezit. Attia onderschept slim de pass. Attia probeert naar een medespeler te passen. Roshdy heeft problemen om de bal te vangen. Roshdy draait met de bal, schiet en ... El-Harere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Attia is nu in balbezit. Hanbal is nu in balbezit. Hanbal geeft de bal voor. Shober is nu in balbezit. Shober draait met de bal, schiet en ... Abu-Zeid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: اااااااا 45%, abdo mooaty 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
اااااااا - abdo mooaty 0:0