Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCELONA MANCESTER UNITED BARCELONA FAN
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15.4
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kitanov rent richting de bal. Gerasimovski verovert de bal door een tackle van achteren. Gerasimovski probeert naar een medespeler te passen. Vaskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Merakovski rent richting de bal. Vodeničarski verovert de bal door een tackle van achteren. Garvanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vodeničarski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

14e minuut.
Džorlev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lekov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novevski is nu in balbezit. Novevski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vodeničarski met de inworp. Miloševski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Novevski. Miloševski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Miloševski kan niet meer verder spelen. Zibrecki komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Kitanov geeft de bal voor. Zibrecki kan de bal niet met de borst controleren. Ognjanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Novevski rent richting de bal. Novevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA MANCESTER UNITED - BARCELONA FAN 1:0

44e minuut.
Gerasimovski rent richting de bal. Novevski onderschept slim de pass. Novevski met een sublieme pass. Ognjanovski rent richting de bal. Ognjanovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONA MANCESTER UNITED 49%, BARCELONA FAN 51%.
BARCELONA MANCESTER UNITED - BARCELONA FAN 1:0

50e minuut.
Gerasimovski geeft een lange en hoge pass. Garvanov is nu in balbezit. Vaskov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaskov krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kuslev kopt de bal weg. Georgievski probeert de bal aan de voet te houden. Vaskov onderschept slim de pass. Vaskov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Novevski probeert naar een medespeler te passen. Merakovski is nu in balbezit. Vaskov onderschept slim de pass. Nastevski is nu in balbezit. Nastevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BARCELONA MANCESTER UNITED - BARCELONA FAN 1:1

72e minuut.
Kuslev geeft de bal voor. Kitinov heeft problemen om de bal te vangen. Vaskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskov schiet op doel. Madžovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Vaskov passt de bal met de wreef. Novevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turundžov rent richting de bal. Novevski verovert de bal door een tackle van achteren. Novevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA MANCESTER UNITED - BARCELONA FAN 2:1

89e minuut.
Lekov verovert de bal door een tackle van achteren. Lekov speelt de bal door. Novevski is nu in balbezit. Ognjanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjanovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONA MANCESTER UNITED 43%, BARCELONA FAN 57%.
BARCELONA MANCESTER UNITED - BARCELONA FAN 2:1