Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los lagartos f.c LAS GABIOTAS
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
15.8 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Villasanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawano verovert de bal door een tackle van achteren. Kawano passt de bal met de wreef. Nieto heeft problemen om de bal te vangen. Nieto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Villasanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villasanta. Villasanta krijgt een gele kaart.

9e minuut.
De La Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. De La Rosa speelt de bal door. Nieto is nu in balbezit. Nieto haalt uit met een fantastische trap. Soto probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Villasanta rent richting de bal. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los lagartos f.c - LAS GABIOTAS 1:0

15e minuut.
Henríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana maakt een afschuwelijke overtreding. Quintana krijgt een gele kaart. Pinilla wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Zepeda rent richting de bal. Zepeda probeert naar een medespeler te passen. Singh probeert de bal met de borst te controleren. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Casanova geeft de bal voor. Kawano rent richting de bal. Kawano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Henríquez rent richting de bal. Henríquez passt de bal zonder na te denken. Nieto is nu in balbezit. Nieto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Zepeda onderschept slim de pass. Zepeda met een sublieme pass. Blanco rent richting de bal. Villasanta verovert de bal door een tackle van achteren. Villasanta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Blanco onderschept slim de pass. Nimbley rent richting de bal. Pinilla begaat een overtreding. Pinilla krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los lagartos f.c 64%, LAS GABIOTAS 36%.
los lagartos f.c - LAS GABIOTAS 1:0

61e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto rent richting de bal. Kawano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawano haalt uit met een fantastische trap. Quintana krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los lagartos f.c - LAS GABIOTAS 1:1

69e minuut.
Casanova passt de bal in één keer door. Henríquez is nu in balbezit. Nieto onderschept slim de pass. Kawano is nu in balbezit. Kawano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los lagartos f.c - LAS GABIOTAS 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los lagartos f.c 48%, LAS GABIOTAS 52%.
los lagartos f.c - LAS GABIOTAS 1:2