Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7yyj AC Elephants
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Omwayo speelt de bal door. Machethe rent richting de bal. Machethe passt de bal in één keer door. Koskei is nu in balbezit. Koskei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Machethe is nu in balbezit. Thuku onderschept slim de pass. Thuku geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cheruiyot de bal. Cheruiyot draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
7yyj - AC Elephants 1:0

26e minuut.
Omwayo rent richting de bal. Omwayo passt de bal in één keer door. Cheruiyot rent richting de bal. Cheruiyot draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Phiri de bal onder controle te krijgen. Koech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7yyj 39%, AC Elephants 61%.
7yyj - AC Elephants 1:0

48e minuut.
Ayuko geeft een hoge lob. Okoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheruiyot verovert de bal door een tackle van achteren. Cheruiyot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ayuko geeft een lange en hoge pass. Kimaiyo is nu in balbezit. Kimaiyo geeft een hoge lob. Koskei heeft problemen om de bal te vangen. Koskei draait met de bal, schiet en ... Macachia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
7yyj - AC Elephants 1:1

53e minuut.
Koskei controleert de bal met de borst. Thuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei verovert de bal door een tackle van achteren. Koskei schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
7yyj - AC Elephants 1:2

70e minuut.
Kipkorir rent richting de bal. Kipkorir geeft een hoge lob. Bayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepkwony is nu in balbezit. Chepkwony schiet op doel. Macachia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
7yyj - AC Elephants 1:3

76e minuut.
Thuku geeft een hoge lob. Inworp. Pnyango met de inworp. Chepkwony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepkwony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7yyj - AC Elephants 1:4

87e minuut.
Pnyango geeft de bal voor. Kipkorir rent richting de bal. Kipkorir passt de bal in één keer door. Chepkwony is nu in balbezit. Chepkwony schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7yyj 53%, AC Elephants 47%.
7yyj - AC Elephants 1:4