Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mkadenko fc KenyaA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Inworp. Nzibo met de inworp. Kipketer is nu in balbezit. Kipketer draait met de bal, schiet en ... Lusweti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Maina verovert de bal door een tackle van achteren. Phiri begaat een overtreding. Maina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lilimani met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Maina de bal. Kipkoech bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuri verovert de bal door een tackle van achteren. Theuri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mkadenko fc - KenyaA 0:1

36e minuut.
Maina passt de bal in één keer door. Nzibo rent richting de bal. Marango schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marango krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mkadenko fc 46%, KenyaA 54%.
Mkadenko fc - KenyaA 0:1

50e minuut.
Phiri is nu in balbezit. Koech begaat een overtreding. Phiri raakt geblesseerd tijdens het duel. Kitutele zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo haalt uit met een fantastische trap. Lusweti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Kipkoech heeft problemen om de bal te vangen. Theuri is nu in balbezit. Kipkoech maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kipkoech naar de kleedkamers voor een vroege douche.

53e minuut.
Kosgei met een sublieme pass. Marango is nu in balbezit. Marango speelt de bal door. Theuri is nu in balbezit. Theuri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Lilimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Owiti onderschept slim de pass. Owiti met een sublieme pass. Kiptanui is nu in balbezit. Kiptanui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Theuri is nu in balbezit. Theuri passt de bal in één keer door. Kenyatta rent richting de bal. Maina is nu in balbezit. Maina haalt uit met een fantastische trap. Kisulu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mkadenko fc - KenyaA 0:2

70e minuut.
Lekimeju bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilimani bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lekimeju geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kiptanui heeft problemen om de bal te vangen. Lusweti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Marango probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kenyatta geeft een lange en hoge pass. Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo haalt uit met een fantastische trap. Lusweti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mkadenko fc - KenyaA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mkadenko fc 41%, KenyaA 59%.
Mkadenko fc - KenyaA 1:2