Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SRLRCT Latvijas Boļševiks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Peļuvanags met een harde bal richting middenveld. Prīdāns kopt de bal weg. Dikijs probeert de bal met de borst te controleren. Raibais onderschept slim de pass. Raibais haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SRLRCT - Latvijas Boļševiks 0:1

13e minuut.
Baļķītis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sipenieks de bal. Sipenieks met een sublieme pass. Princis rent richting de bal. Princis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sudrabegle is nu in balbezit. Raibais bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrabegle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sudrabegle krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Egle geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ķieģelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baļķītis is nu in balbezit. Baļķītis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sidrs is nu in balbezit. Baļķītis verovert de bal door een tackle van achteren. Ķirbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Princis verovert de bal door een tackle van achteren. Princis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Egle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baļķītis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prīdāns. Prīdāns krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Jaunzemnieks is nu in balbezit. Metējs is nu in balbezit. Met opzet legt Prīdāns zijn tegenspeler op de grond. Prīdāns is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Pelšs verovert de bal door een tackle van achteren. Pelšs probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jaunzemnieks de bal. Raibais rent richting de bal. Raibais draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SRLRCT - Latvijas Boļševiks 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SRLRCT 62%, Latvijas Boļševiks 38%.
SRLRCT - Latvijas Boļševiks 0:2

71e minuut.
Sidrs rent richting de bal. Egle bereikt de bal nog maar net als eerste. Egle geeft een hoge lob. Raibais is nu in balbezit. Raibais schiet op doel. Migla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Jaunzemnieks is nu in balbezit. Ķirbis onderschept slim de pass. Ķirbis met een sublieme pass. Raibais rent richting de bal. Raibais haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SRLRCT 71%, Latvijas Boļševiks 29%.
SRLRCT - Latvijas Boļševiks 0:2