Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-10 18:12
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.01
  • Stadion: Polad Həşimov
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
FK Neftci F. C. Barcelona
kamaz Tactiek 4-2-3-1
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
27 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 51.5
solid Schieten solid
excellent Passen solid
solid Verdedigen formidable


8e minuut.
Hunlu rent richting de bal. Krpan rent richting de bal. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Krpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krpan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

11e minuut.
Sərdarov onderschept slim de pass. Sərdarov geeft de bal voor. Krawiec is nu in balbezit. Krawiec draait met de bal, schiet en ... Smoktunowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hadarics rent richting de bal. Hadarics geeft een hoge lob. Qəmbərov heeft problemen om de bal te vangen. Krpan rent richting de bal. Krpan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Caravantes geeft een lange en hoge pass. Krawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigore is nu in balbezit. Grigore schiet op doel. Smoktunowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Dupouy kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sərdarov de bal onder controle te krijgen. Goitia Peña probeert naar een medespeler te passen. Krpan rent richting de bal. Krpan schiet op doel. Lama bokst de bal weg. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. Lama bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - F. C. Barcelona 1:0

26e minuut.
Sərdarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Onuţ is nu in balbezit. Onuţ probeert naar een medespeler te passen. Krawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawiec draait met de bal, schiet en ... Smoktunowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Hunlu probeert naar een medespeler te passen. Hadarics heeft problemen om de bal te vangen. Hadarics speelt de bal door. Krpan is nu in balbezit. Krpan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vidić passt de bal in één keer door. Hadarics is nu in balbezit. Hadarics geeft een hoge lob. Krpan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - F. C. Barcelona 2:0

42e minuut.
Krpan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Babayev. Krpan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Varlot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Neftci 42%, F. C. Barcelona 58%.
FK Neftci - F. C. Barcelona 2:0

51e minuut.
Goitia Peña passt de bal in één keer door. Ibarra rent richting de bal. Ibarra geeft een hoge lob. Krpan heeft problemen om de bal te vangen. Krpan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hunlu rent richting de bal. Qəmbərov rent richting de bal. Qəmbərov geeft een lange en hoge pass. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel. Varlot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onuţ met een snelle inworp. Sərdarov is nu in balbezit. Sərdarov geeft een lange en hoge pass. Grigore krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - F. C. Barcelona 2:1

59e minuut.
Bechtel probeert naar een medespeler te passen. Hadarics met een sublieme pass. Krpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krpan haalt uit met een fantastische trap. Qəmbərov probeert de bal aan de voet te houden. Varlot bokst de bal weg.

61e minuut.
Ibarra speelt de bal door. Hunlu heeft problemen om de bal te vangen. Hunlu met een sublieme pass. Krpan is nu in balbezit. Krpan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sərdarov kopt de bal weg. Dupouy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawiec onderschept slim de pass. Krawiec draait met de bal, schiet en ... Smoktunowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Neftci - F. C. Barcelona 2:2

67e minuut.
Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña probeert naar een medespeler te passen. Qəmbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu onderschept slim de pass. Hunlu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ibarra is nu in balbezit. Ibarra met een sublieme pass. Krpan rent richting de bal. Krpan schiet op doel. Varlot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - F. C. Barcelona 3:2

71e minuut.
Ibarra is nu in balbezit. Ibarra geeft de bal voor. Hadarics kopt de bal weg. Krpan rent richting de bal. Krpan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Varlot trapt de bal weg van het doel. Vidić geeft een hoge lob. Krpan rent richting de bal. Krpan haalt uit met een fantastische trap. Varlot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Caravantes de bal. Hunlu rent richting de bal. Hunlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - F. C. Barcelona 4:2

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadarics geeft de bal voor. Krpan maakt een snoekduik en kopt de bal. Varlot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - F. C. Barcelona 5:2

81e minuut.
Csizmadia rent richting de bal. Krawiec verovert de bal door een tackle van achteren. Dupouy geeft de bal voor. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pesta kopt de bal weg. Məhərəmli rent richting de bal. Vidić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Məhərəmli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Məhərəmli kan niet meer verder spelen. Fafiński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Neftci 40%, F. C. Barcelona 60%.
FK Neftci - F. C. Barcelona 5:2