Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
暖树猩猩 LY Trust FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Baolong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xiaobai rent richting de bal. Xiaobai met een sublieme pass. Kefeng is nu in balbezit. Kefeng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Klungelig pakt Wenyuan de bal. Juingyu rent richting de bal. Wenyuan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wenyuan krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Xiaobai passt de bal in één keer door. Juingyu is nu in balbezit. Juingyu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baidu de bal. Baidu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Yalong geeft de bal voor. Hongbao kopt de bal weg. Klungelig pakt Wenyuan de bal. Kefeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefeng draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Dacheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacheng met een sublieme pass. Daar is Zhiqiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiaobai is nu in balbezit. Xiaobai geeft een lange en hoge pass. Risheng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Klungelig pakt Baidu de bal. Xiaobai rent richting de bal. Xiaobai passt de bal in één keer door. Wenyuan is nu in balbezit. Wenyuan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 暖树猩猩 64%, LY Trust FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
暖树猩猩 - LY Trust FC 0:0

49e minuut.
Daar is Xia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kefeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefeng draait met de bal, schiet en ... Zhiyong probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
暖树猩猩 - LY Trust FC 0:1

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Qishuang niet meer kan verder spelen. Guanhai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 暖树猩猩 55%, LY Trust FC 45%.
暖树猩猩 - LY Trust FC 0:1