Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc club africain FC Altota
attaque Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
41 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 17.3
solid Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Ţirtea onderschept slim de pass. Ţirtea geeft de bal voor. Takó rent richting de bal. Takó passt de bal in één keer door. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - FC Altota 1:0

4e minuut.
Matyja is nu in balbezit. Matyja passt de bal in één keer door. Bakri is nu in balbezit. Bakri haalt uit met een fantastische trap. Salem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dhif niet meer kan verder spelen. Hazalija komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado passt de bal met de wreef. Bakri rent richting de bal. Bakri draait met de bal, schiet en ... Hazalija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - FC Altota 2:0

12e minuut.
Alami probeert naar een medespeler te passen. Fuhrabi is nu in balbezit. Fuhrabi passt de bal met de wreef. Bakri rent richting de bal. Bakri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gabrielyan trapt de bal weg. Fuhrabi kopt de bal weg. Daar is Parrado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakri is nu in balbezit. Bakri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Matyja speelt de bal door. Bakri rent richting de bal. Klungelig pakt Bakri de bal. Bakri schiet op doel. Hazalija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - FC Altota 3:0

22e minuut.
Alami met een sublieme pass. Takó is nu in balbezit. Takó speelt de bal door. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ţirtea heeft problemen om de bal te vangen. Berić rent richting de bal. Berić probeert naar een medespeler te passen. Bakri rent richting de bal. Bakri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Matyja kopt de bal weg. Daar is Parrado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parrado met een sublieme pass. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hazalija trapt de bal weg. Parrado is nu in balbezit. Parrado speelt de bal door. Bakri is nu in balbezit. Bakri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Takó onderschept slim de pass. Takó geeft de bal voor. Parrado is nu in balbezit. Bakri is nu in balbezit. Bakri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - FC Altota 4:0

35e minuut.
Fuhrabi is nu in balbezit. Fuhrabi probeert naar een medespeler te passen. Takó is nu in balbezit. Takó schiet op doel. Hazalija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - FC Altota 5:0

37e minuut.
Alami geeft een hoge lob. Daar is Jalmadani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - FC Altota 6:0

39e minuut.
Ben Khaled is nu in balbezit. Takó onderschept slim de pass. Takó probeert naar een medespeler te passen. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Ben Slimane de bal. Matyja geeft de bal voor. Bakri springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Matyja speelt de bal door. Parrado is nu in balbezit. Bakri rent richting de bal. Bakri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - FC Altota 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc club africain 23%, FC Altota 77%.
fc club africain - FC Altota 7:0

49e minuut.
Fuhrabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrabi met een sublieme pass. Alami met een sublieme pass. Matyja rent richting de bal. Matyja haalt uit met een fantastische trap. Hazalija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado verovert de bal door een tackle van achteren. Parrado speelt de bal door. Bakri rent richting de bal. Bakri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - FC Altota 8:0

53e minuut.
Matyja probeert naar een medespeler te passen. Berić bereikt de bal nog maar net als eerste. Berić geeft een lange en hoge pass. Bakri rent richting de bal. Bakri haalt uit met een fantastische trap. Hazalija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Doeltrap. Hazalija trapt de bal weg van het doel. Fuhrabi kopt de bal weg. Bakri rent richting de bal. Bakri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Fuhrabi met een sublieme pass. Bakri is nu in balbezit. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado schiet op doel. Hazalija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - FC Altota 9:0

66e minuut.
Matyja geeft een lange en hoge pass. Jalmadani heeft problemen om de bal te vangen. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri draait met de bal, schiet en ... Jalmadani probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Matyja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Takó geeft een hoge lob. Salem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matyja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Ben Slimane rent richting de bal. Matyja verovert de bal door een tackle van achteren. Matyja passt de bal zonder na te denken. Bakri rent richting de bal. Bakri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Azaiez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado schiet op doel. Salem probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - FC Altota 10:0

71e minuut.
Matyja verovert de bal door een tackle van achteren. Matyja met een sublieme pass. Daar is Bakri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - FC Altota 11:0

72e minuut.
Atamari met een sublieme pass. Parrado is nu in balbezit. Parrado haalt uit met een fantastische trap. Hazalija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - FC Altota 12:0

73e minuut.
Matyja bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Matyja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matyja met een sublieme pass. Parrado is nu in balbezit. Parrado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri draait met de bal, schiet en ... Hazalija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - FC Altota 13:0

75e minuut.
Atamari bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamari speelt de bal door. Klungelig pakt Matyja de bal. Matyja geeft een hoge lob. Parrado krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bakri is nu in balbezit. Parrado rent richting de bal. Parrado passt de bal zonder na te denken. Bakri is nu in balbezit. Bakri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bakri rent richting de bal. Parrado rent richting de bal. Bakri is nu in balbezit. Bakri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Alami passt de bal in één keer door. Parrado is nu in balbezit. Parrado passt de bal zonder na te denken. Bakri rent richting de bal. Bakri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Matyja is nu in balbezit. Matyja met een sublieme pass. Parrado heeft problemen om de bal te vangen. Parrado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - FC Altota 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc club africain 14%, FC Altota 86%.
fc club africain - FC Altota 14:0