Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chedi bouriga étoile
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Senoussi geeft de bal voor. El Euchi rent richting de bal. El Euchi probeert naar een medespeler te passen. Liib bereikt de bal nog maar net als eerste. Liib haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cherieg rent richting de bal. El Euchi verovert de bal door een tackle van achteren. El Euchi speelt de bal door. Ejukezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejukezi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chedi bouriga - étoile 1:0

29e minuut.
Klungelig pakt Sukbuni de bal. Azzouz rent richting de bal. Mustafa begaat een overtreding. Mustafa krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Mustafa speelt de bal door. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Kacem begaat een overtreding. Haj Kacem krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chedi bouriga 52%, étoile 48%.
chedi bouriga - étoile 1:0

47e minuut.
Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa geeft de bal voor. Klungelig pakt Azzouz de bal. Sukbuni is nu in balbezit. Sukbuni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Azzouz onderschept slim de pass. Azzouz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ejukezi de bal onder controle te krijgen. Liib rent richting de bal. Liib draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chedi bouriga - étoile 2:0

59e minuut.
Klungelig pakt Ghenania de bal. Ghenania geeft een lange en hoge pass. Maliba kopt de bal weg. Ejukezi is nu in balbezit. Ejukezi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ghenania verovert de bal door een tackle van achteren. Thagafi geeft de bal voor. Ghenania heeft problemen om de bal te vangen. Mustafa is nu in balbezit. Mustafa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
El Euchi is nu in balbezit. Cherieg onderschept slim de pass. Cherieg passt de bal in één keer door. Ejukezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejukezi haalt uit met een fantastische trap. Titsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Haj Kacem rent richting de bal. Jawachi rent richting de bal. Haj Kacem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jawachi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jawachi kan niet meer verder spelen. Mokrani komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Siamiadi passt de bal in één keer door. El Euchi rent richting de bal. El Euchi probeert naar een medespeler te passen. Liib rent richting de bal. Liib passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chedi bouriga 52%, étoile 48%.
chedi bouriga - étoile 2:0