Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cranky bnj
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Daar is Khayri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghalab verovert de bal door een tackle van achteren. Ghalab passt de bal met de wreef. Sarout bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarout draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Benabderrazak onderschept slim de pass. Benabderrazak geeft een lange en hoge pass. Daar is Lahnichi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khayri rent richting de bal. Khayri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Sarout probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haddadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddadi passt de bal met de wreef. Lahnichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahnichi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mrani heeft problemen om de bal te vangen. Thabet onderschept slim de pass. Thabet geeft de bal voor. Haddadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddadi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chamali kopt de bal weg. Ghandour probeert de bal aan de voet te houden. Lahnichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cranky 42%, bnj 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Cranky - bnj 0:0

56e minuut.
Klungelig pakt Chamali de bal. Thabet is nu in balbezit. Thabet passt de bal in één keer door. Lahnichi rent richting de bal. Lahnichi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sarout rent richting de bal. Sarout draait met de bal, schiet en ... Kadioui kopt de bal weg. Sarout rent richting de bal. Sarout schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Ghalab bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalab geeft een lange en hoge pass. Ghandour rent richting de bal. Haddadi verovert de bal door een tackle van achteren. Haddadi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cranky - bnj 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cranky 57%, bnj 43%.
FC Cranky - bnj 1:0