Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSBAZIZ aaf
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Taarabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Karrouchi onderschept slim de pass. Karrouchi passt de bal in één keer door. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Houmssi is nu in balbezit. Sarout verovert de bal door een tackle van achteren. Sarout passt de bal met de wreef. Karrouchi is nu in balbezit. Karrouchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Inworp. Khashab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taarabt rent richting de bal. Taarabt geeft de bal voor. Majadi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rashidi is nu in balbezit. Rashidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSBAZIZ - aaf 0:1

9e minuut.
Taarabt is nu in balbezit. Elkhalfi verovert de bal door een tackle van achteren. Elkhalfi speelt de bal door. Karrouchi rent richting de bal. Karrouchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Askri geeft de bal voor. Inworp. Taarabt met de inworp. Chamali is nu in balbezit. Chamali geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Elkhalfi met een sublieme pass. Wajih geeft een lange en hoge pass. El-Kadouri probeert de bal met de borst te controleren. Karrouchi onderschept slim de pass. Karrouchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Ibrahimi geeft een lange en hoge pass. Rozini kopt de bal weg. Majidi controleert de bal met de borst. Karrouchi is nu in balbezit. Karrouchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Taarabt probeert de bal aan de voet te houden. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi passt de bal in één keer door. Karrouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karrouchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fenan met een sublieme pass. Chamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajih is nu in balbezit. Chamali verovert de bal door een tackle van achteren. Chamali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Karrouchi is nu in balbezit. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Taarabt onderschept slim de pass. Karrouchi verovert de bal door een tackle van achteren. Karrouchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RSBAZIZ - aaf 1:1

40e minuut.
Khashab geeft een hoge lob. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahimi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ibrahimi krijgt een gele kaart. Ouhssine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Houmssi met een snel genomen vrije trap. Majadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashidi onderschept slim de pass. Rashidi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Houmssi passt de bal in één keer door. Chamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamali passt de bal zonder na te denken. Rashidi rent richting de bal. Rashidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSBAZIZ 44%, aaf 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RSBAZIZ - aaf 1:1

49e minuut.
Chamali is nu in balbezit. Wajih begaat een overtreding. Chamali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Houmssi met een snel genomen vrije trap. Rashidi is nu in balbezit. Rashidi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Taarabt rent richting de bal. Taarabt geeft een lange en hoge pass. Majadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashidi verovert de bal door een tackle van achteren. Rashidi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Khashab raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rouissi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sarout verovert de bal door een tackle van achteren. Sarout passt de bal zonder na te denken. Karrouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karrouchi haalt uit met een fantastische trap. El Khalfi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ibrahimi onderschept slim de pass. Ibrahimi speelt de bal door. Karrouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSBAZIZ 42%, aaf 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RSBAZIZ - aaf 1:1

aaf