Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gh mhine.15
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Suayan met een sublieme pass. Magpantay is nu in balbezit. Salangsang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salangsang krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Quiaoit verovert de bal door een tackle van achteren. Quiaoit passt de bal in één keer door. Salangsang bereikt de bal nog maar net als eerste. Salangsang draait met de bal, schiet en ... Maningding probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gh - mhine.15 1:0

10e minuut.
Quiaoit geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cagonot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Digol is nu in balbezit. Digol geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Maningding met een harde bal richting middenveld. Quiaoit kopt de bal weg. Macabenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Suayan verovert de bal door een tackle van achteren. Suayan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Quiaoit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magsaysay bereikt de bal nog maar net als eerste. Datoon is nu in balbezit. Magsaysay verovert de bal door een tackle van achteren. Magsaysay geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Suayan onderschept slim de pass. Salangsang rent richting de bal. Magpantay onderschept slim de pass. Suayan is nu in balbezit. Suayan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Fontanilla passt de bal zonder na te denken. Suayan rent richting de bal. Suayan met een sublieme pass. Salangsang is nu in balbezit. Salangsang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gh - mhine.15 2:0

37e minuut.
Mangabat geeft een hoge lob. Suayan rent richting de bal. Suayan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salangsang de bal. Salangsang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Quiaoit rent richting de bal. Digol bereikt de bal nog maar net als eerste. Digol passt de bal in één keer door. Dacanay rent richting de bal. Dacanay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gh 42%, mhine.15 58%.
gh - mhine.15 2:0

52e minuut.
Lumawig geeft een lange en hoge pass. Fontanilla is nu in balbezit. Digol maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Digol naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Magpantay geeft een hoge lob. Daar is Sayaboc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dacanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacanay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gh - mhine.15 2:1

66e minuut.
Suayan rent richting de bal. Suayan passt de bal met de wreef. Fontanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Suayan is nu in balbezit. Suayan schiet op doel. Maningding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Klungelig pakt Ancaya de bal. Magsaysay bereikt de bal nog maar net als eerste. Datoon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Datoon krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Magpantay rent richting de bal. Salangsang bereikt de bal nog maar net als eerste. Macabenta is nu in balbezit. Salangsang onderschept slim de pass. Salangsang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Datoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Suayan onderschept slim de pass. Suayan passt de bal in één keer door. Salangsang rent richting de bal. Salangsang haalt uit met een fantastische trap. Maningding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gh 34%, mhine.15 66%.
gh - mhine.15 2:1