Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gulf Tiger BIGGER KUNAL
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Hana Huzayel is nu in balbezit. Hana Huzayel geeft een hoge lob. Abdu Omer met een sublieme pass. Mugri is nu in balbezit. Mugri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Abdu Nayhan geeft een lange en hoge pass. Fadl kopt de bal weg. Hana Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Huzayel schiet op doel. Abdu Omer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gulf Tiger - BIGGER KUNAL 1:0

22e minuut.
Abdu Humaid is nu in balbezit. Abdu Rasibi onderschept slim de pass. Abdu Rasibi probeert naar een medespeler te passen. Al Mutawa heeft problemen om de bal te vangen. Al Mutawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
bin Forouhar met een harde bal richting middenveld. Qassim kopt de bal weg. Bdeir is nu in balbezit. Al Mutawa verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mutawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Qassim is nu in balbezit. Hana Huzayel verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Huzayel probeert naar een medespeler te passen. Iba Haroun heeft problemen om de bal te vangen. Iba Haroun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gulf Tiger - BIGGER KUNAL 2:0

32e minuut.
Doeltrap. Bdeir trapt de bal weg van het doel. Abdu Rasibi kopt de bal weg. Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugri schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Abdu Yuseen met een sublieme pass. Hana Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Huzayel passt de bal zonder na te denken. Iba Haroun is nu in balbezit. Iba Haroun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gulf Tiger - BIGGER KUNAL 3:0

39e minuut.
Al Mutawa rent richting de bal. Al Mutawa passt de bal in één keer door. Abdu Rasibi is nu in balbezit. Iba Haroun verovert de bal door een tackle van achteren. Iba Haroun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gulf Tiger 54%, BIGGER KUNAL 46%.
Gulf Tiger - BIGGER KUNAL 3:0

49e minuut.
Qassim geeft een lange en hoge pass. El Awzai is nu in balbezit. El Hufi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. El Hufi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. El Awzai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abdu Rasibi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gulf Tiger - BIGGER KUNAL 3:1

58e minuut.
AL Hussain probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mansur zal de hoekschop nemen. Iba Haroun krijgt zijn hoofd ertegen. Abdu Omer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gulf Tiger - BIGGER KUNAL 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gulf Tiger 63%, BIGGER KUNAL 37%.
Gulf Tiger - BIGGER KUNAL 4:1