Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lpl]hf,ulv العمالقة
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Khater rent richting de bal. Khater passt de bal zonder na te denken. El Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Rabee onderschept slim de pass. Abdu Rabee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Doeltrap. EL Ichya trapt de bal weg. Abdu Nayhan kopt de bal weg. AL Talyani rent richting de bal. AL Talyani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lpl]hf,ulv - العمالقة 0:1

13e minuut.
Daar is Abdu Fahir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Fahir speelt de bal door. Daar is Huzayel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huzayel geeft de bal voor. Al Khaleel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lpl]hf,ulv - العمالقة 0:2

27e minuut.
Huzayel met een sublieme pass. Al Nayhan is nu in balbezit. Abdu Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Rabee geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert EL Ichya de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Abdu Fahir geeft een hoge lob. Klungelig pakt Huzayel de bal. Huzayel probeert naar een medespeler te passen. Abdu Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Nayhan schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Abdu Nayhan probeert naar een medespeler te passen. Huzayel is nu in balbezit. Huzayel passt de bal met de wreef. Abdu Nayhan rent richting de bal. Abdu Nayhan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lpl]hf,ulv - العمالقة 0:3

39e minuut.
bin Shareef bereikt de bal nog maar net als eerste. Serkal onderschept slim de pass. Serkal geeft de bal voor. Daar is AL Talyani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Talyani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lpl]hf,ulv - العمالقة 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lpl]hf,ulv 60%, العمالقة 40%.
lpl]hf,ulv - العمالقة 0:4

62e minuut.
Abdu Forouhar controleert de bal met de borst. Abdu Forouhar geeft een lange en hoge pass. AL Bdeir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdu Rabee rent richting de bal. Abdu Rabee draait met de bal, schiet en ... Al Mazem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
lpl]hf,ulv - العمالقة 1:4

83e minuut.
Abdu Forouhar geeft een hoge lob. Sulaiman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Al Nayhan is nu in balbezit. Abdu Nayhan verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Nayhan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lpl]hf,ulv - العمالقة 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lpl]hf,ulv 52%, العمالقة 48%.
lpl]hf,ulv - العمالقة 1:5