Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Inowrocław FC Fighters
442 Tactiek 442-2
54% Balbezit 46%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 52.2
good Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Tummolo kopt de bal weg. Aleppo rent richting de bal. Kiełbowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aleppo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tummolo wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szczutowski zal de hoekschop nemen. Salayev rent richting de bal. Salayev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Aleppo passt de bal met de wreef. Tummolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tummolo geeft een lange en hoge pass. Salayev heeft problemen om de bal te vangen. Salayev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ogrodnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tummolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tummolo speelt de bal door. Aleppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleppo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sobolewski kopt de bal weg. Tummolo speelt de bal door. Daar is Toroyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleppo draait met de bal, schiet en ... Anghelache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ogrodnik kopt de bal weg. Tummolo is nu in balbezit. Tummolo probeert naar een medespeler te passen. Aleppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleppo haalt uit met een fantastische trap. Anghelache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - FC Fighters 0:1

19e minuut.
Salayev springt en kopt de bal. Anghelache met een sublieme pass. Tummolo kopt de bal weg. Aleppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleppo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Szczutowski de bal. Szczutowski speelt de bal door. Klungelig pakt Salayev de bal. Aleppo rent richting de bal. Aleppo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Anghelache trapt de bal weg. Tummolo kopt de bal weg. Aleppo rent richting de bal. Aleppo schiet op doel. Toroyan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - FC Fighters 0:2

26e minuut.
Tummolo speelt de bal door. Aleppo rent richting de bal. Aleppo passt de bal met de wreef. Salayev rent richting de bal. Salayev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Latoszek kopt de bal weg. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski met een sublieme pass. Salayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Salayev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Paharnicu onderschept slim de pass. Paharnicu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogrodnik met een snelle inworp. Tummolo geeft een hoge lob. Anghelache bokst de bal weg.

33e minuut.
Kviedaraitis rent richting de bal. Tummolo onderschept slim de pass. Tummolo passt de bal in één keer door. Aleppo is nu in balbezit. Aleppo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - FC Fighters 0:3

35e minuut.
Toroyan onderschept slim de pass. Tummolo verovert de bal door een tackle van achteren. Tummolo geeft de bal voor. Klungelig pakt Aleppo de bal. Aleppo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inowrocław 72%, FC Fighters 28%.
FC Inowrocław - FC Fighters 0:3

56e minuut.
Aleppo onderschept slim de pass. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski passt de bal zonder na te denken. Aleppo rent richting de bal. Aleppo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tummolo is nu in balbezit. Aleppo is nu in balbezit. Aleppo passt de bal in één keer door. Salayev is nu in balbezit. Salayev schiet op doel. Anghelache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - FC Fighters 0:4

63e minuut.
Aleppo is nu in balbezit. Aleppo met een sublieme pass. Salayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Salayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - FC Fighters 0:5

64e minuut.
Guzek controleert de bal met de borst. Tummolo rent richting de bal. Tummolo passt de bal zonder na te denken. Aleppo rent richting de bal. Aleppo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Guzek is nu in balbezit. Szczutowski onderschept slim de pass. Szczutowski passt de bal met de wreef. Aleppo is nu in balbezit. Aleppo draait met de bal, schiet en ... Anghelache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Tummolo kopt de bal weg. Ogrodnik speelt de bal door. Szczutowski speelt de bal door. Aleppo is nu in balbezit. Aleppo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Ogrodnik heeft problemen om de bal te vangen. Sobolewski is nu in balbezit. Sobolewski geeft een hoge lob. Aleppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleppo schiet op doel. Anghelache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aleppo rent richting de bal. Aleppo draait met de bal, schiet en ... Anghelache werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inowrocław 62%, FC Fighters 38%.
FC Inowrocław - FC Fighters 0:5