Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Unreal White Bears
Normal Tactiek 5122ам
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 57.3
zwak Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Yudenich kopt de bal weg. Machowski heeft problemen om de bal te vangen. Lustrinelli rent richting de bal. Lustrinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - White Bears 1:0

7e minuut.
Kabelev is nu in balbezit. Kabelev passt de bal in één keer door. Phong probeert naar een medespeler te passen. Darbellay rent richting de bal. Darbellay draait met de bal, schiet en ... Sponkie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Phong speelt de bal door. Bulatov rent richting de bal. Bulatov passt de bal met de wreef. Darbellay rent richting de bal. Darbellay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bulatov probeert naar een medespeler te passen. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Darbellay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darbellay schiet op doel. Sponkie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Machowski probeert naar een medespeler te passen. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong passt de bal in één keer door. Darbellay is nu in balbezit. Darbellay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kabelev probeert naar een medespeler te passen. Samedov heeft problemen om de bal te vangen. Samedov probeert naar een medespeler te passen. Phong rent richting de bal. Phong schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bulatov rent richting de bal. Kusov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bulatov raakt geblesseerd tijdens het duel. Bulatov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Phong maakt een snoekduik en kopt de bal. Sponkie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kusov geeft de bal voor. Lacois is nu in balbezit. Met opzet legt Morozov zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Morozov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Machowski passt de bal met de wreef. Darbellay rent richting de bal. Darbellay probeert naar een medespeler te passen. Phong rent richting de bal. Phong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Unreal - White Bears 1:1

28e minuut.
Klungelig pakt Bulatov de bal. Phong rent richting de bal. Daar is Darbellay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kabelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelev met een sublieme pass. Phong is nu in balbezit. Darbellay rent richting de bal. Darbellay passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal. Phong heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - White Bears 1:2

33e minuut.
Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov passt de bal met de wreef. Phong is nu in balbezit. Phong heeft problemen om de bal te vangen. Phong draait met de bal, schiet en ... Sponkie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Darbellay springt en kopt de bal. Sponkie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - White Bears 1:3

38e minuut.
Machowski passt de bal zonder na te denken. Darbellay rent richting de bal. Alekseev rent richting de bal. Phong is nu in balbezit. Phong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sponkie trapt de bal weg van het doel. Bulatov kopt de bal weg. Phong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Darbellay is nu in balbezit. Darbellay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bulatov geeft een hoge lob. Alekseev bereikt de bal nog maar net als eerste. Talamini is nu in balbezit. Darbellay verovert de bal door een tackle van achteren. Darbellay haalt uit met een fantastische trap. Sponkie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Lacois bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacois passt de bal zonder na te denken. Bulatov met een sublieme pass. Phong rent richting de bal. Phong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - White Bears 1:4

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stere komt het veld opgelopen. Komora komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Alekseev verovert de bal door een tackle van achteren. Komora onderschept slim de pass. Komora schiet op doel. Sponkie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - White Bears 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unreal 79%, White Bears 21%.
FC Unreal - White Bears 1:5

46e minuut.
Machowski speelt de bal door. Phong controleert de bal met de borst. Komora is nu in balbezit. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong probeert naar een medespeler te passen. Daar is Radetzkij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora haalt uit met een fantastische trap. Sponkie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - White Bears 1:6

52e minuut.
Kabelev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samedov heeft problemen om de bal te vangen. Samedov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Radetzkij de bal onder controle te krijgen. Phong springt en kopt de bal. Sponkie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Phong maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Phong heeft problemen om de bal te vangen. Kadashov rent richting de bal. Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Phong haalt uit met een fantastische trap. Sponkie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - White Bears 1:7

62e minuut.
Komora is nu in balbezit. Komora passt de bal met de wreef. Samedov is nu in balbezit. Samedov draait met de bal, schiet en ... Phong maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kabelev geeft een hoge lob. Alekseev heeft problemen om de bal te vangen. Komora rent richting de bal. Komora haalt uit met een fantastische trap. Sponkie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - White Bears 1:8

64e minuut.
Inworp. Samedov met de inworp. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov met een sublieme pass. Kabelev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samedov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabelev geeft de bal voor. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - White Bears 1:9

67e minuut.
Machowski geeft een hoge lob. Daar is Komora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komora passt de bal met de wreef. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Daar is Kadashov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov geeft een hoge lob. Komora rent richting de bal. Komora geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Phong rent richting de bal. Baranom legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Phong raakt geblesseerd tijdens het duel. Komora kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sponkie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - White Bears 1:10

70e minuut.
Lustrinelli speelt de bal door. Kadashov heeft problemen om de bal te vangen. Talamini rent richting de bal. Daar is Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Komora heeft problemen om de bal te vangen. Komora draait met de bal, schiet en ... Sponkie bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - White Bears 1:11

74e minuut.
Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora is nu in balbezit. Phong is nu in balbezit. Phong draait met de bal, schiet en ... Sponkie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - White Bears 1:12

81e minuut.
Kadashov met een sublieme pass. Samedov speelt de bal door. Phong is nu in balbezit. Phong draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Yudenich heeft problemen om de bal te vangen. Kabelev probeert naar een medespeler te passen. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora is nu in balbezit. Komora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unreal 85%, White Bears 15%.
FC Unreal - White Bears 1:12