Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-08-12 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: DiiLGanG Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Gryf Bielawa F.C, Liverpool
????451 Tactiek PLATINUM
59% Balbezit 41%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 41.2
excellent Schieten average
very good Passen adequate
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Marquezino onderschept slim de pass. Bjørsvik rent richting de bal. Marquezino verovert de bal door een tackle van achteren. Marquezino schiet op doel. Markvar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - F.C, Liverpool 1:0

11e minuut.
Kurşun onderschept slim de pass. Kurşun geeft de bal voor. Bùi Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Duy geeft een lange en hoge pass. Barrios probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kazantsev geeft een lange en hoge pass. Tuấn Ngọc speelt de bal door. Klungelig pakt Orczykowski de bal. Marquezino rent richting de bal. Marquezino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Marquezino passt de bal zonder na te denken. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń heeft problemen om de bal te vangen. Wojtoń geeft een hoge lob. Marquezino krijgt zijn hoofd ertegen. Markvar bokst de bal weg.

20e minuut.
Liland probeert naar een medespeler te passen. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń geeft een hoge lob. Marquezino rent richting de bal. Marquezino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - F.C, Liverpool 2:0

23e minuut.
Liland speelt de bal door. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń geeft een hoge lob. Marquezino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquezino haalt uit met een fantastische trap. Markvar bokst de bal weg.

26e minuut.
Wiaderny is nu in balbezit. Wiaderny passt de bal zonder na te denken. Marquezino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquezino haalt uit met een fantastische trap. Markvar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - F.C, Liverpool 3:0

28e minuut.
Liland met een sublieme pass. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń geeft de bal voor. Klungelig pakt Marquezino de bal. Marquezino haalt uit met een fantastische trap. Markvar bokst de bal weg.

36e minuut.
Bonannini probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiejowski met een snelle inworp. Kazantsev geeft de bal voor. Marquezino krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kurşun onderschept slim de pass. Kazantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazantsev passt de bal met de wreef. Marquezino is nu in balbezit. Marquezino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryf Bielawa 43%, F.C, Liverpool 57%.
Gryf Bielawa - F.C, Liverpool 3:0

48e minuut.
Zadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Liland onderschept slim de pass. Liland passt de bal in één keer door. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń schiet op doel. Markvar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marquezino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquezino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - F.C, Liverpool 4:0

51e minuut.
Klungelig pakt Lázok de bal. Sanchez rent richting de bal. Waldner onderschept slim de pass. Waldner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - F.C, Liverpool 4:1

52e minuut.
Waldner rent richting de bal. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios geeft een hoge lob. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Wiejowski passt de bal met de wreef. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń geeft een hoge lob. Marquezino maakt een snoekduik en kopt de bal. Orczykowski heeft problemen om de bal te vangen. Markvar bokst de bal weg.

62e minuut.
Barrios geeft de bal voor. Bennaars heeft problemen om de bal te vangen. Marquezino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquezino schiet op doel. Markvar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - F.C, Liverpool 5:1

67e minuut.
Liland kopt de bal weg. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Wojtoń de bal. Wojtoń geeft een hoge lob. Marquezino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - F.C, Liverpool 6:1

70e minuut.
Klungelig pakt Wiejowski de bal. Wiejowski geeft een lange en hoge pass. Marquezino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquezino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Tuấn Ngọc geeft een lange en hoge pass. Kazantsev kopt de bal weg. Marquezino is nu in balbezit. Marquezino haalt uit met een fantastische trap. Markvar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - F.C, Liverpool 7:1

77e minuut.
Zadra probeert naar een medespeler te passen. Bonannini is nu in balbezit. Bonannini probeert naar een medespeler te passen. Waldner rent richting de bal. Waldner haalt uit met een fantastische trap. Schiller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leis rent richting de bal. Leis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - F.C, Liverpool 7:2

80e minuut.
Marquezino bereikt de bal nog maar net als eerste. Liland is nu in balbezit. Liland passt de bal zonder na te denken. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap. Markvar bokst de bal weg. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Kazantsev geeft een hoge lob. Kurşun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquezino onderschept slim de pass. Marquezino haalt uit met een fantastische trap. Markvar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Inworp. Liland met een snelle inworp. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń geeft de bal voor. Marquezino springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Wiaderny de bal onder controle te krijgen. Liland speelt de bal door. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń geeft een hoge lob. Marquezino springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Liland passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wojtoń de bal. Wojtoń geeft een hoge lob. Liland rent richting de bal. Liland geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryf Bielawa 36%, F.C, Liverpool 64%.
Gryf Bielawa - F.C, Liverpool 7:2