Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hodlers United CHROBRY_1946
BTC Maxi Tactiek 1 Kondi
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 10
61.5 gemiddelde waardering 60.5
formidable Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


13e minuut.
Spyridon passt de bal in één keer door. Elphick bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski is nu in balbezit. Elphick rent richting de bal. Elphick draait met de bal, schiet en ... Çayır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Zitterli speelt de bal door. Yang geeft een hoge lob. Prieto is nu in balbezit. Lanz onderschept slim de pass. Lanz geeft de bal voor. Margaritis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Vitale heeft problemen om de bal te vangen. Vitale speelt de bal door. Klungelig pakt Rouvenaz de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Margaritis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hodlers United - CHROBRY_1946 0:1

23e minuut.
Prieto geeft een lange en hoge pass. Elphick kopt de bal weg. Vitale heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Spyridon passt de bal zonder na te denken. Radeticchio is nu in balbezit. Radeticchio passt de bal in één keer door. Elphick bereikt de bal nog maar net als eerste. Elphick schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radeticchio neemt de hoekschop. Mikołajewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Çayır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Nogarol kopt de bal weg. Yang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap. Çayır werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hodlers United - CHROBRY_1946 1:1

37e minuut.
Nogarol rent richting de bal. Nogarol geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spyridon met een snelle inworp. Radeticchio geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Meng rent richting de bal. Rouvenaz onderschept slim de pass. Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni schiet op doel. Margaritis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hodlers United - CHROBRY_1946 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hodlers United 44%, CHROBRY_1946 56%.
Hodlers United - CHROBRY_1946 1:2

56e minuut.
Salvati verovert de bal door een tackle van achteren. Salvati geeft een hoge lob. Elphick kopt de bal weg. Elphick bereikt de bal nog maar net als eerste. Elphick schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Cordera verovert de bal door een tackle van achteren. Cordera geeft een lange en hoge pass. Fahrni rent richting de bal. Fahrni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hodlers United - CHROBRY_1946 1:3

68e minuut.
Radeticchio is nu in balbezit. Radeticchio geeft een hoge lob. Mikołajewski rent richting de bal. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap. Çayır werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hodlers United - CHROBRY_1946 2:3

79e minuut.
Mikołajewski rent richting de bal. Radeticchio is nu in balbezit. Radeticchio passt de bal zonder na te denken. Mikołajewski rent richting de bal. Yang onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hodlers United - CHROBRY_1946 3:3

85e minuut.
Herzig geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rouvenaz stond buitenspel. Meng maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap. Çayır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Elphick is nu in balbezit. Nogarol verovert de bal door een tackle van achteren. Nogarol geeft een hoge lob. Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni haalt uit met een fantastische trap. Margaritis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hodlers United - CHROBRY_1946 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hodlers United 36%, CHROBRY_1946 64%.
Hodlers United - CHROBRY_1946 3:4