Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-08-25 19:56
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: faizabad fc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Waldirez Lubin Eflani_spor
pop4321 Tactiek sss
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
48.2 gemiddelde waardering 54.2
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Klungelig pakt Vachler de bal. Vachler passt de bal zonder na te denken. Kadelák bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Eflani_spor 1:0

11e minuut.
Flankengott passt de bal zonder na te denken. Vachler is nu in balbezit. Daar is Vachler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vachler geeft de bal voor. Aguado krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Eflani_spor 2:0

14e minuut.
Egyed onderschept slim de pass. Brummel is nu in balbezit. Brummel geeft een lange en hoge pass. Galatis rent richting de bal. Galatis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Eflani_spor 2:1

16e minuut.
Gula onderschept slim de pass. Gula met een sublieme pass. Inworp. Brummel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ovuka geeft de bal voor. Knoflach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galatis is nu in balbezit. Galatis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Waldirez Lubin - Eflani_spor 2:2

17e minuut.
Mirilovič geeft een hoge lob. Tuấn Tú kopt de bal weg. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek haalt uit met een fantastische trap. Knoflach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Eflani_spor 2:3

29e minuut.
Ovuka passt de bal in één keer door. Furber is nu in balbezit. Furber passt de bal in één keer door. Galatis is nu in balbezit. Galatis haalt uit met een fantastische trap. Knoflach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Willetts is nu in balbezit. Tuấn Tú onderschept slim de pass. Tuấn Tú speelt de bal door. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tuấn Tú passt de bal zonder na te denken. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manieri. Manieri krijgt een gele kaart. Galatis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ovuka komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waldirez Lubin 65%, Eflani_spor 35%.
Waldirez Lubin - Eflani_spor 2:3

48e minuut.
Gula passt de bal zonder na te denken. Vachler rent richting de bal. Vachler geeft een lange en hoge pass. Aguado maakt een snoekduik en kopt de bal. Wirth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Waldirez Lubin - Eflani_spor 3:3

49e minuut.
Mirilovič geeft een hoge lob. Willetts kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tuấn Tú de bal onder controle te krijgen. Aguado rent richting de bal. Aguado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Ferreira de bal. Kadelák is nu in balbezit. Kadelák haalt uit met een fantastische trap. Wirth bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Eflani_spor 4:3

57e minuut.
Daar is Manieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furber bereikt de bal nog maar net als eerste. Furber geeft een lange en hoge pass. Gniadek krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Egyed de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Waldirez Lubin - Eflani_spor 4:4

58e minuut.
Kadelák rent richting de bal. Kadelák passt de bal in één keer door. Vachler is nu in balbezit. Vachler geeft de bal voor. Aguado springt en kopt de bal. Wirth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Manieri de bal. Furber speelt de bal door. Gniadek rent richting de bal. Gniadek draait met de bal, schiet en ... Knoflach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Eflani_spor 4:5

72e minuut.
Flankengott passt de bal zonder na te denken. Vachler bereikt de bal nog maar net als eerste. Vachler speelt de bal door. Aguado rent richting de bal. Aguado schiet op doel. Wirth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Egyed geeft de bal voor. Vachler rent richting de bal. Vachler passt de bal met de wreef. Aguado is nu in balbezit. Aguado schiet op doel. Wirth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waldirez Lubin 52%, Eflani_spor 48%.
Waldirez Lubin - Eflani_spor 4:5