Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-08-28 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Israel Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Israel USA
reverse wing Tactiek cio-523
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
5 Buitenspel 1
75.5 gemiddelde waardering 68.9
outstanding Schieten formidable
brilliant Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


16e minuut.
Thomas met een sublieme pass. King is nu in balbezit. Valentino is nu in balbezit. King is nu in balbezit. King schiet op doel. Gutman bokst de bal weg.

19e minuut.
Meck probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Izzo de bal. Krispis begaat een overtreding. Krispis krijgt een gele kaart. Izzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Brillant zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Izzo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel - USA 0:1

29e minuut.
Tega is nu in balbezit. Tega met een sublieme pass. Goldenberg is nu in balbezit. Goldenberg geeft een hoge lob. Tega maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Goldenberg onderschept slim de pass. Xander schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Goldenberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Filyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yanai maakt een snoekduik en kopt de bal. McCartney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Israel - USA 1:1

37e minuut.
Filyan met een sublieme pass. Pinto rent richting de bal. Pinto geeft de bal voor. Tega is nu in balbezit. Tega schiet op doel. McCartney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Israel 49%, USA 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Israel - USA 1:1

59e minuut.
Filyan speelt de bal door. Rally heeft problemen om de bal te vangen. Rally passt de bal in één keer door. Tega is nu in balbezit. Tega haalt uit met een fantastische trap. McCartney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Rally passt de bal zonder na te denken. Tega rent richting de bal. Meck begaat een overtreding. Meck krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Xander speelt de bal door. Brillant is nu in balbezit. Brillant geeft de bal voor. Valentino is nu in balbezit. Valentino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Goldenberg is nu in balbezit. Goldenberg met een sublieme pass. Yanai rent richting de bal. Yanai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Israel - USA 2:1

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tega stond buitenspel. Yaniv komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Shump passt de bal met de wreef. Brillant is nu in balbezit. Brillant passt de bal in één keer door. Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo draait met de bal, schiet en ... Gutman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Inworp. Stelmac komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Goldenberg onderschept slim de pass. Goldenberg probeert naar een medespeler te passen. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel - USA 3:1

84e minuut.
Korman maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Goldenberg is nu in balbezit. Met opzet legt Xander zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Xander moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Xander schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Goldenberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Filyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yanai maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel - USA 4:1

87e minuut.
Pinto met een sublieme pass. Yanai rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Shump ... Strafschop! Shump is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Yanai raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Yanai neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Yaniv kopt de bal weg. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai rent richting de bal. Yanai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Israel 48%, USA 52%.
Israel - USA 4:1