Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-01 19:24
  • Bekerwedstrijd: Schweizer Cup
  • Stadion: Right now
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Drifting Clouds CHROBRY_1946
2022-4-4-2-h Tactiek S-Fl-L
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
56.2 gemiddelde waardering 63.5
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


9e minuut.
Vitale onderschept slim de pass. Vitale geeft een hoge lob. Rouvenaz kopt de bal weg. Fras is nu in balbezit. Fras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Fierka onderschept slim de pass. Vitale rent richting de bal. Vitale met een sublieme pass. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Bozzi bokst de bal weg.

13e minuut.
Posada passt de bal met de wreef. Moţatu rent richting de bal. Moţatu passt de bal in één keer door. Liběna rent richting de bal. Liběna schiet op doel. Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Fierka geeft een lange en hoge pass. Rainer geeft een lange en hoge pass. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch rent richting de bal. Spinatsch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lafranchi geeft de bal voor. Rouvenaz kopt de bal weg. Daar is Fras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fras geeft een hoge lob. Rouvenaz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - CHROBRY_1946 0:1

28e minuut.
Vitale onderschept slim de pass. Vitale speelt de bal door. Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras geeft de bal voor. Rouvenaz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - CHROBRY_1946 0:2

30e minuut.
Nogarol probeert de bal met de borst te controleren. Moţatu rent richting de bal. Moţatu met een sublieme pass. Liběna rent richting de bal. Liběna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - CHROBRY_1946 1:2

39e minuut.
Vitale is nu in balbezit. Vitale passt de bal met de wreef. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni draait met de bal, schiet en ... Bozzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drifting Clouds 65%, CHROBRY_1946 35%.
Drifting Clouds - CHROBRY_1946 1:2

47e minuut.
Nogarol rent richting de bal. Nogarol geeft de bal voor. Fras kopt de bal weg. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - CHROBRY_1946 1:3

51e minuut.
Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras probeert naar een medespeler te passen. Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni schiet op doel. Bozzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - CHROBRY_1946 1:4

58e minuut.
Inworp. Nogarol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moţatu speelt de bal door. Mariano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Buitenspel voor Liběna. Goede buitenspelval van de verdediging. Abächerli komt het veld opgelopen. Bach komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Young is nu in balbezit. Young geeft een lange en hoge pass. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. Bozzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - CHROBRY_1946 1:5

74e minuut.
Vitale onderschept slim de pass. Vitale passt de bal met de wreef. Fras is nu in balbezit. Fras haalt uit met een fantastische trap. Bozzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Abächerli passt de bal in één keer door. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - CHROBRY_1946 1:6

81e minuut.
Fierka geeft de bal voor. Mariano is nu in balbezit. Moţatu rent richting de bal. Moţatu schiet op doel. Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - CHROBRY_1946 2:6

83e minuut.
Vitale geeft een lange en hoge pass. Fras kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bach krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - CHROBRY_1946 2:7

87e minuut.
Buitenspel voor Abächerli. Goede buitenspelval van de verdediging. Mihnea komt het veld opgelopen. Ardahanlı komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Fras met een sublieme pass. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli passt de bal met de wreef. Bach is nu in balbezit. Bach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drifting Clouds 59%, CHROBRY_1946 41%.
Drifting Clouds - CHROBRY_1946 2:7