Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WARRIOR TEAM FC CD Salsk
MORTAL COMBAT #4 Tactiek ELECTRIC WIZARD
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36.1 gemiddelde waardering 38.8
adequate Schieten average
adequate Passen good
average Verdedigen good


5e minuut.
bin Mat Dali is nu in balbezit. Nimbley verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Serer speelt de bal door. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. Metzger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rivera is nu in balbezit. Rivera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Toroskainen kan de bal niet met de borst controleren. Adinachukwu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chung. Chung krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Inworp. Adinachukwu met de inworp. Sittmann met een sublieme pass. Embry rent richting de bal. Embry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - CD Salsk 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIOR TEAM FC 62%, CD Salsk 38%.
WARRIOR TEAM FC - CD Salsk 1:0

46e minuut.
Ealik komt het veld opgelopen. van Beurden komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Benediktsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Benediktsson geeft de bal voor. Henríquez heeft problemen om de bal te vangen. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Metzger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kruszewski de bal. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WARRIOR TEAM FC - CD Salsk 1:1

58e minuut.
Ealik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manik rent richting de bal. Pérez Serer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez Serer krijgt een gele kaart. Manik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sittmann komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Chung verovert de bal door een tackle van achteren. Chung geeft een hoge lob. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Metzger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - CD Salsk 1:2

62e minuut.
Chung raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valdés komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Henríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Henríquez geeft een lange en hoge pass. Petrovskiy is nu in balbezit. Lăzăroiu onderschept slim de pass. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Metzger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Manik passt de bal zonder na te denken. Betancourt verovert de bal door een tackle van achteren. Toroskainen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden verovert de bal door een tackle van achteren. van Beurden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WARRIOR TEAM FC - CD Salsk 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIOR TEAM FC 44%, CD Salsk 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WARRIOR TEAM FC - CD Salsk 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Alberto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Henríquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu geeft een lange en hoge pass. Paal!

103e minuut.
Sittmann geeft een lange en hoge pass. Bajner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ealik speelt de bal door. van Beurden rent richting de bal. van Beurden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIOR TEAM FC 47%, CD Salsk 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WARRIOR TEAM FC - CD Salsk 2:2

112e minuut.
Petrovskiy probeert naar een medespeler te passen. Ealik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ealik probeert naar een medespeler te passen. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

117e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Metzger trapt de bal weg. Ealik kopt de bal weg. Manik heeft problemen om de bal te vangen. Manik haalt uit met een fantastische trap. Kalocsay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIOR TEAM FC 52%, CD Salsk 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WARRIOR TEAM FC - CD Salsk 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Lăzăroiu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Metzger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - CD Salsk 2:3
---
Adinachukwu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WARRIOR TEAM FC - CD Salsk 3:3
---
Rivera kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Metzger bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - CD Salsk 3:4
---
Manik legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Henríquez neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
van Beurden neemt de penalty, wat een uithaal! Kalocsay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
---
Pérez Serer neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
Mokatsi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kalocsay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
---
Bajner neemt de penalty, wat een uithaal! Metzger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - CD Salsk 3:5
---