Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-01 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F_C Bayern München Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers:
F_C Bayern München vcore FC
def Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 37.6
zwak Schieten goed
matig Passen goed
goed Verdedigen redelijk


14e minuut.
Ribeiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Visconde de Taunay komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Grochowalski geeft een lange en hoge pass. Sanseverino heeft problemen om de bal te vangen. Vis probeert naar een medespeler te passen. Banchero rent richting de bal. Banchero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Banchero verovert de bal door een tackle van achteren. Banchero geeft de bal voor. Daar is Czader, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingo rent richting de bal. Domingo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vis geeft de bal voor. Inworp. Mägi met een snelle inworp. Banchero rent richting de bal. Banchero geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sanseverino geeft de bal voor. Klungelig pakt Czader de bal. Domingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingo schiet op doel. Baloğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - vcore FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F_C Bayern München 67%, vcore FC 33%.
F_C Bayern München - vcore FC 0:1

47e minuut.
Sanseverino bereikt de bal nog maar net als eerste. Banchero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vis. Vis krijgt een gele kaart. Banchero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Banchero kan niet meer verder spelen. Filek komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Doeltrap. Baloğlu met een harde bal richting middenveld. Varela kopt de bal weg. Visconde de Taunay bereikt de bal nog maar net als eerste. Visconde de Taunay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Grochowalski kopt de bal weg. Domingo is nu in balbezit. Louzon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domingo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filek komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sanseverino bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - vcore FC 0:2

56e minuut.
Louzon maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Grochowalski rent richting de bal. Grochowalski met een sublieme pass. Sanseverino is nu in balbezit. Sanseverino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - vcore FC 0:3

60e minuut.
Buitenspel voor Visconde de Taunay. Goede buitenspelval van de verdediging. Grochowalski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanseverino onderschept slim de pass. Sanseverino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - vcore FC 0:4

61e minuut.
Varela speelt de bal door. Visconde de Taunay heeft problemen om de bal te vangen. Domingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - vcore FC 0:5

62e minuut.
Poziemski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Perals passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grochowalski de bal. Grochowalski passt de bal met de wreef. Domingo rent richting de bal. Domingo haalt uit met een fantastische trap. Baloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Sanseverino schiet op doel. Klungelig pakt Czader de bal. Domingo rent richting de bal. Domingo haalt uit met een fantastische trap. Baloğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - vcore FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F_C Bayern München 77%, vcore FC 23%.
F_C Bayern München - vcore FC 0:6