Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baltahintians osbom
352 Tactiek fechado
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 31.1
average Schieten good
poor Passen poor
weak Verdedigen average


3e minuut.
Cravero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Høiby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Costa is nu in balbezit. Costa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Høiby onderschept slim de pass. Høiby passt de bal met de wreef. Costa is nu in balbezit. Costa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltahintians - osbom 0:1

13e minuut.
Yunt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Karakula de bal. Costa met een sublieme pass. Høiby is nu in balbezit. Høiby schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Quebrada geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jaskulski de bal onder controle te krijgen. Høiby speelt de bal door. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltahintians - osbom 0:2

20e minuut.
Sojo trapt de bal weg van het doel. Stefański kopt de bal weg. Klungelig pakt Cravero de bal. Høiby rent richting de bal. Høiby draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Stefański passt de bal in één keer door. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby passt de bal met de wreef. Costa rent richting de bal. Costa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Minh Thuận onderschept slim de pass. Minh Thuận geeft de bal voor. Quebrada is nu in balbezit. Vink onderschept slim de pass. Vink schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Høiby verovert de bal door een tackle van achteren. Høiby probeert naar een medespeler te passen. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baltahintians - osbom 0:3

43e minuut.
Gutschoven onderschept slim de pass. Gutschoven probeert naar een medespeler te passen. Karakula is nu in balbezit. Costa onderschept slim de pass. Costa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Stefański kopt de bal weg. Minh Thuận is nu in balbezit. Costa onderschept slim de pass. Klungelig pakt Høiby de bal. Høiby draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pichon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltahintians 77%, osbom 23%.
Baltahintians - osbom 0:3

49e minuut.
Dyrda onderschept slim de pass. Dyrda geeft een hoge lob. Figueira is nu in balbezit. Quebrada verovert de bal door een tackle van achteren. Quebrada haalt uit met een fantastische trap. Sojo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Stefański geeft een lange en hoge pass. Chevalier kopt de bal weg. Inworp. Dubilis met de inworp. Quebrada geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gutschoven verovert de bal door een tackle van achteren. Gutschoven geeft een lange en hoge pass. Costa rent richting de bal. Costa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltahintians - osbom 0:4

64e minuut.
Gutschoven onderschept slim de pass. Gutschoven geeft een hoge lob. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltahintians - osbom 0:5

66e minuut.
Quebrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrada probeert naar een medespeler te passen. Høiby is nu in balbezit. Høiby haalt uit met een fantastische trap. Sojo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltahintians - osbom 0:6

70e minuut.
Høiby is nu in balbezit. Figueira begaat een overtreding. Høiby is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Høiby neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sojo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Chevalier de bal. Costa is nu in balbezit. Costa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baltahintians - osbom 0:7

76e minuut.
Inworp. Høiby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutschoven met een sublieme pass. Costa is nu in balbezit. Costa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltahintians - osbom 0:8

78e minuut.
Cogo rent richting de bal. Cogo geeft de bal voor. Karakula heeft problemen om de bal te vangen. Costa is nu in balbezit. Costa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltahintians 65%, osbom 35%.
Baltahintians - osbom 0:8