Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
osbom Capixaba
fechado Tactiek capixaba 1
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 33.3
adequate Schieten adequate
poor Passen poor
average Verdedigen average


4e minuut.
Vasallo is nu in balbezit. Alberto speelt de bal door. Sierakowski rent richting de bal. Costa onderschept slim de pass. Costa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Høiby is nu in balbezit. Høiby passt de bal zonder na te denken. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa haalt uit met een fantastische trap. Alberto probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - Capixaba 1:0

16e minuut.
Bernardy is nu in balbezit. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardy begaat een overtreding. Bernardy krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunato verovert de bal door een tackle van achteren. Bernardy met een sublieme pass. Made rent richting de bal. Made draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Gutschoven is nu in balbezit. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Holban verovert de bal door een tackle van achteren. Holban geeft een hoge lob. Costa krijgt zijn hoofd ertegen. Godoi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - Capixaba 2:0

26e minuut.
Alberto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasallo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Costa rent richting de bal. Costa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bernardy speelt de bal door. Vasallo rent richting de bal. Vasallo passt de bal in één keer door. Høiby rent richting de bal. Høiby draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Cheyrou rent richting de bal. Made is nu in balbezit. Dyrda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Made wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Made kan niet meer verder spelen.

41e minuut.
Alberto is nu in balbezit. Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo probeert naar een medespeler te passen. Costa rent richting de bal. Costa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - Capixaba 3:0

44e minuut.
Gutschoven geeft een lange en hoge pass. Daar is Høiby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costa is nu in balbezit. Costa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - Capixaba 4:0

45e minuut.
Stefański komt het veld opgelopen. Pichon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osbom 48%, Capixaba 52%.
osbom - Capixaba 4:0

53e minuut.
Bernardy rent richting de bal. Bernardy passt de bal met de wreef. Galko probeert de bal aan de voet te houden. Cheyrou is nu in balbezit. Cheyrou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Holban probeert de bal met de borst te controleren. Høiby verovert de bal door een tackle van achteren. Høiby passt de bal in één keer door. Costa rent richting de bal. Costa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Patiño geeft de bal voor. Alberto probeert naar een medespeler te passen. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardy onderschept slim de pass. Bernardy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osbom 62%, Capixaba 38%.
osbom - Capixaba 4:0