Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MILAN FC osbom
6 2 2 Tactiek fechado
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 38.8
good Schieten average
excellent Passen poor
solid Verdedigen adequate


11e minuut.
Kocatepe kopt de bal weg. Puzio rent richting de bal. Met opzet legt Dyrda zijn tegenspeler op de grond. Dyrda krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Gutschoven met een sublieme pass. Hrozen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrozen passt de bal met de wreef. Psaradakos rent richting de bal. Psaradakos geeft de bal voor. Girgente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Thái Dương geeft een hoge lob. Archip kopt de bal weg. Daar is Kocatepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadaval bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadaval schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILAN FC 23%, osbom 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MILAN FC - osbom 0:0

46e minuut.
Stefański komt het veld opgelopen. Pichon komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Stefański heeft problemen om de bal te vangen. Hrozen onderschept slim de pass. Hrozen probeert naar een medespeler te passen. Psaradakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Psaradakos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Cadaval is nu in balbezit. Kocatepe onderschept slim de pass. Hrozen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrozen geeft een lange en hoge pass. Puzio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hrozen is nu in balbezit. Hrozen geeft de bal voor. Puzio rent richting de bal. Puzio schiet op doel. Pichon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILAN FC - osbom 1:0

73e minuut.
Patiño maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Psaradakos kopt de bal weg. Archip probeert naar een medespeler te passen. Hrozen kan de bal niet met de borst controleren. Hrozen geeft de bal voor. Pichon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Costa is nu in balbezit. Gerszberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Costa raakt geblesseerd tijdens het duel. Dubilis met een snel genomen vrije trap. Na een snelle pass probeert Cabula de bal onder controle te krijgen. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby haalt uit met een fantastische trap. Dudnic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Hrozen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Räber de bal. Räber geeft de bal voor. Puzio maakt een snoekduik en kopt de bal. Pichon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILAN FC 27%, osbom 73%.
MILAN FC - osbom 1:0