Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Around The World FC The Frotterz
Jos! Tactiek eenswatanders
49% Balbezit 51%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 32.6
excellent Schieten good
average Passen poor
weak Verdedigen good


5e minuut.
Harhaj verovert de bal door een tackle van achteren. Harhaj geeft een lange en hoge pass. Vasserot rent richting de bal. Vasserot haalt uit met een fantastische trap. Bolle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC The Frotterz 0:1

7e minuut.
Inworp. Sárvári met een snelle inworp. Vasserot controleert de bal met de borst. Vasserot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC The Frotterz 0:2

7e minuut.
Wrotyński geeft een hoge lob. Inworp. Yabancı met een snelle inworp. Vasserot rent richting de bal. Vasserot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı onderschept slim de pass. Yabancı speelt de bal door. Serbanescu is nu in balbezit. Serbanescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sárvári probeert naar een medespeler te passen. Bolle speelt de bal door. Sárvári kopt de bal weg. Vasserot bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasserot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Sárvári is nu in balbezit. Sárvári geeft een lange en hoge pass. Yabancı is nu in balbezit. Yabancı draait met de bal, schiet en ... Vasserot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC The Frotterz 0:3

16e minuut.
Vasserot bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasserot speelt de bal door. Yabancı heeft problemen om de bal te vangen. Serbanescu rent richting de bal. Serbanescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC The Frotterz 0:4

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harhaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sárvári probeert naar een medespeler te passen. Serbanescu heeft problemen om de bal te vangen. Serbanescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC The Frotterz 0:5

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sárvári zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı schiet op doel. Bolle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC The Frotterz 0:6

23e minuut.
Yabancı rent richting de bal. Yabancı speelt de bal door. Vasserot bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasserot draait met de bal, schiet en ... Bolle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC The Frotterz 0:7

25e minuut.
Inworp. Harhaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vasserot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasserot schiet op doel. Bolle probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kesva onderschept slim de pass. Sárvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárvári passt de bal met de wreef. Yabancı rent richting de bal. Yabancı haalt uit met een fantastische trap. Bolle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC The Frotterz 0:8

28e minuut.
Sonck rent richting de bal. Yabancı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sonck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sonck zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Savaştürk kopt de bal weg. Sonck probeert de bal aan de voet te houden. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Savaştürk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vasserot de bal onder controle te krijgen. Vasserot probeert naar een medespeler te passen. Serbanescu is nu in balbezit. Serbanescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kerkhofs kan de bal niet met de borst controleren. Kerkhofs met een sublieme pass. Vasserot is nu in balbezit. Vasserot draait met de bal, schiet en ... Bolle maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC The Frotterz 0:9

33e minuut.
Harhaj rent richting de bal. Harhaj passt de bal zonder na te denken. Vasserot rent richting de bal. Vasserot speelt de bal door. Yabancı rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Serbanescu passt de bal in één keer door. Yabancı probeert de bal aan de voet te houden. Vasserot rent richting de bal. Yabancı rent richting de bal. Yabancı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Savaştürk verovert de bal door een tackle van achteren. Kesva onderschept slim de pass. Kesva probeert naar een medespeler te passen. Vasserot is nu in balbezit. Vasserot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC The Frotterz 0:10

39e minuut.
Bolle met een sublieme pass. Daar is Harhaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sárvári met een sublieme pass. Vasserot bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasserot passt de bal met de wreef. Bolle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yabancı is nu in balbezit. Yabancı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC The Frotterz 0:11

43e minuut.
Sárvári zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı met een sublieme pass. Vasserot rent richting de bal. Vasserot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Around The World 93%, FC The Frotterz 7%.
Around The World - FC The Frotterz 0:11

46e minuut.
Simpson met een sublieme pass. Sárvári is nu in balbezit. Harhaj probeert naar een medespeler te passen. Vasserot bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasserot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Vasserot rent richting de bal. Vasserot met een sublieme pass. Yabancı rent richting de bal. Yabancı haalt uit met een fantastische trap. Bolle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC The Frotterz 0:12

48e minuut.
Yabancı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárvári onderschept slim de pass. Sárvári probeert naar een medespeler te passen. Vasserot rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Chavarro speelt de bal door. Vasserot probeert naar een medespeler te passen. Yabancı heeft problemen om de bal te vangen. Yabancı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC The Frotterz 0:13

53e minuut.
Słupik kopt de bal weg. Inworp. Sárvári met een snelle inworp. Vasserot bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasserot draait met de bal, schiet en ... Bolle bokst de bal weg.

53e minuut.
Vasserot draait met de bal, schiet en ... De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolle met de inworp. Vasserot rent richting de bal. Vasserot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Chavarro onderschept slim de pass. Chavarro probeert naar een medespeler te passen. Vasserot bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasserot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Bolle met een harde bal richting middenveld. Kerkhofs geeft de bal voor. Vasserot bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasserot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serbanescu rent richting de bal. Serbanescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Savaştürk rent richting de bal. Serbanescu verovert de bal door een tackle van achteren. Serbanescu speelt de bal door. Vasserot is nu in balbezit. Vasserot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC The Frotterz 0:14

59e minuut.
Yabancı rent richting de bal. Yabancı passt de bal in één keer door. Vasserot bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasserot haalt uit met een fantastische trap. Bolle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC The Frotterz 0:15

60e minuut.
Dierckx geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yabancı met de inworp. Vasserot rent richting de bal. Vasserot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bolle met een harde bal richting middenveld. Daar is Savaştürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkhofs onderschept slim de pass. Kerkhofs schiet op doel. Bolle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC The Frotterz 0:16

62e minuut.
Harhaj passt de bal met de wreef. Vasserot is nu in balbezit. Vasserot met een sublieme pass. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC The Frotterz 0:17

65e minuut.
Serbanescu passt de bal met de wreef. Vasserot is nu in balbezit. Vasserot passt de bal in één keer door. Yabancı rent richting de bal. Yabancı haalt uit met een fantastische trap. Bolle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vasserot controleert de bal met de borst. Vasserot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC The Frotterz 0:18

75e minuut.
Vasserot probeert naar een medespeler te passen. Serbanescu is nu in balbezit. Serbanescu draait met de bal, schiet en ... Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı schiet op doel. Bolle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Vasserot de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bolle trapt de bal weg. Kerkhofs speelt de bal door. Vasserot rent richting de bal. Vasserot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Sárvári zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasserot rent richting de bal. Vasserot schiet op doel. Bolle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - FC The Frotterz 0:19

84e minuut.
Sordyl is nu in balbezit. Yabancı onderschept slim de pass. Yabancı passt de bal met de wreef. Vasserot bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasserot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Around The World 88%, FC The Frotterz 12%.
Around The World - FC The Frotterz 0:19