Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-08 19:14
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: andrimeda Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Samplex real montenegro
2vs2 Tactiek ts
41% Balbezit 59%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 46.6
goed Schieten goed
matig Passen matig
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Inworp. Mykhalyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boutin rent richting de bal. La Torre onderschept slim de pass. La Torre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lăzărescu met een harde bal richting middenveld. Daar is Mykhalyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mykhalyk haalt uit met een fantastische trap. Berbeć bokst de bal weg.

4e minuut.
Mykhalyk kopt de bal weg. Biscontri rent richting de bal. Biscontri passt de bal met de wreef. Mykhalyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mykhalyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Inworp. Mykhalyk met de inworp. Boutin rent richting de bal. Mykhalyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mykhalyk haalt uit met een fantastische trap. Berbeć verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Casano is nu in balbezit. Mykhalyk onderschept slim de pass. Mykhalyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Biscontri met een sublieme pass. Inworp. La Torre met de inworp. Biscontri is nu in balbezit. Biscontri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Mombelli probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boutin met de inworp. Mykhalyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mykhalyk haalt uit met een fantastische trap. Berbeć kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mykhalyk onderschept slim de pass. Mykhalyk met een sublieme pass. Biscontri rent richting de bal. Biscontri haalt uit met een fantastische trap. Berbeć kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Carducci geeft een lange en hoge pass. Mykhalyk met een sublieme pass. Biscontri bereikt de bal nog maar net als eerste. Biscontri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samplex - real montenegro 0:1

32e minuut.
Biscontri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. von Bayern komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Inworp. Mykhalyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boutin rent richting de bal. Mykhalyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mykhalyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Troisi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mykhalyk verovert de bal door een tackle van achteren. Mykhalyk schiet op doel. Berbeć verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mykhalyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mykhalyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samplex - real montenegro 0:2

36e minuut.
Inworp. Mykhalyk met een snelle inworp. Klungelig pakt Boutin de bal. La Torre is nu in balbezit. La Torre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Boutin geeft een lange en hoge pass. Mykhalyk rent richting de bal. Colò onderschept slim de pass. Mykhalyk onderschept slim de pass. Mykhalyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samplex - real montenegro 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samplex 65%, real montenegro 35%.
Samplex - real montenegro 0:3

64e minuut.
von Bayern zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boutin is nu in balbezit. Boutin met een sublieme pass. Mykhalyk is nu in balbezit. Mykhalyk haalt uit met een fantastische trap. Berbeć bokst de bal weg.

69e minuut.
von Bayern probeert naar een medespeler te passen. Boutin rent richting de bal. La Torre verovert de bal door een tackle van achteren. La Torre schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tonucci de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samplex - real montenegro 1:3

78e minuut.
Inworp. La Torre met een snelle inworp. Mykhalyk rent richting de bal. Mykhalyk draait met de bal, schiet en ... Berbeć probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Brocca bereikt de bal nog maar net als eerste. von Bayern bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocca speelt de bal door. Mykhalyk is nu in balbezit. Mykhalyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samplex 50%, real montenegro 50%.
Samplex - real montenegro 1:3