Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-06 13:29
  • Competitiewedstrijd: Vietnam cup
  • Stadion: San Siro
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
AC Milan Nottingham Forest F.C
223 Tactiek 4-3-3
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 33.1
good Schieten weak
poor Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


8e minuut.
Majdański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihkanen onderschept slim de pass. Pihkanen passt de bal zonder na te denken. Christanval is nu in balbezit. Christanval draait met de bal, schiet en ... Cortes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Nottingham Forest F.C 1:0

10e minuut.
Christanval speelt de bal door. Klungelig pakt Bach de bal. Christanval bereikt de bal nog maar net als eerste. Christanval schiet op doel. Vukušić probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pihkanen rent richting de bal. Pihkanen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hoàng Anh geeft een hoge lob. Christanval bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christanval is nu in balbezit. Christanval schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hoàng Anh kopt de bal weg. Đức Mạnh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dupain. Dupain krijgt een gele kaart. Đức Mạnh raakt geblesseerd tijdens het duel. Đức Mạnh met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Pihkanen de bal. Pihkanen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hoàng Anh kopt de bal weg. Đức Mạnh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sounas. Sounas krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Dupain passt de bal in één keer door. Sounas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sounas passt de bal met de wreef. Moldenhauer rent richting de bal. Moldenhauer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pihkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihkanen met een sublieme pass. Christanval bereikt de bal nog maar net als eerste. Christanval draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vukušić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Nottingham Forest F.C 2:0

35e minuut.
Pihkanen probeert de bal aan de voet te houden. Madziek onderschept slim de pass. Pihkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihkanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Nottingham Forest F.C 3:0

42e minuut.
Quang Hòa onderschept slim de pass. Quang Hòa probeert naar een medespeler te passen. Christanval rent richting de bal. Christanval met een sublieme pass. Vukušić verovert de bal door een tackle van achteren. Cortes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 42%, Nottingham Forest F.C 58%.
AC Milan - Nottingham Forest F.C 3:0

46e minuut.
Gaţu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Grygoruk is nu in balbezit. Pihkanen rent richting de bal. Grygoruk begaat een overtreding. Grygoruk krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ranaldi komt het veld opgelopen. Cuadrado Alonso komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Hoàng Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Anh passt de bal in één keer door. Daar is Cuadrado Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuadrado Alonso passt de bal in één keer door. Dąbski onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dąbski met een harde bal richting middenveld. Christanval kopt de bal weg. Pihkanen is nu in balbezit. Pihkanen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Steur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quý Vĩnh rent richting de bal. Quý Vĩnh passt de bal zonder na te denken. Pihkanen rent richting de bal. Pihkanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Nottingham Forest F.C 4:0

84e minuut.
Pihkanen is nu in balbezit. Steur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pihkanen raakt geblesseerd tijdens het duel. Quý Vĩnh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pihkanen controleert de bal met de borst. Christanval bereikt de bal nog maar net als eerste. Christanval schiet op doel. Vukušić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pihkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihkanen haalt uit met een fantastische trap. Gaţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Nottingham Forest F.C 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 52%, Nottingham Forest F.C 48%.
AC Milan - Nottingham Forest F.C 5:0