Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-09 00:30
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Olímpico de Roma
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
RomaFC Deportivo La_Guaira
nelson4 Tactiek defensa.532
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 33.3
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen zwak
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet geeft een lange en hoge pass. Rajski rent richting de bal. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Deportivo La_Guaira 1:0

7e minuut.
Valavhovič kopt de bal weg. Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet passt de bal in één keer door. Bishop is nu in balbezit. Bishop schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bishop is nu in balbezit. Rajski rent richting de bal. Rajski passt de bal zonder na te denken. Stempel rent richting de bal. Stempel haalt uit met een fantastische trap. Velandia bokst de bal weg.

16e minuut.
Valavhovič passt de bal met de wreef. Stempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempel geeft de bal voor. Rajski rent richting de bal. Rajski haalt uit met een fantastische trap. Velandia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bishop de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cornet met een sublieme pass. Rajski rent richting de bal. Rajski met een sublieme pass. Stempel rent richting de bal. Stempel draait met de bal, schiet en ... Velandia bokst de bal weg.

21e minuut.
Rajski passt de bal met de wreef. Trumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński passt de bal met de wreef. Stempel is nu in balbezit. Stempel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Deportivo La_Guaira 2:0

27e minuut.
Rajski is nu in balbezit. Stempel rent richting de bal. Rajski rent richting de bal. Stempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempel schiet op doel. Velandia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Deportivo La_Guaira 3:0

28e minuut.
Cornet rent richting de bal. Suszek probeert naar een medespeler te passen. Stempel is nu in balbezit. Stempel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Deportivo La_Guaira 4:0

30e minuut.
Rajski is nu in balbezit. Stempel rent richting de bal. Rajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempel is nu in balbezit. Stempel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rajski verovert de bal door een tackle van achteren. Monagas begaat een overtreding. Rajski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alfonso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Stempel de bal. Rajski rent richting de bal. Rajski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Alfonso met een sublieme pass. Cornet is nu in balbezit. Cornet geeft de bal voor. Stempel maakt een snoekduik en kopt de bal. Velandia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Deportivo La_Guaira 5:0

41e minuut.
Daar is Carache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carache geeft een hoge lob. Alfonso speelt de bal door. Rajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Piffaretti is nu in balbezit. Cornet onderschept slim de pass. Cornet passt de bal zonder na te denken. Rajski rent richting de bal. Rajski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 23%, Deportivo La_Guaira 77%.
RomaFC - Deportivo La_Guaira 5:0

57e minuut.
Cornet speelt de bal door. Klungelig pakt Rajski de bal. Rajski passt de bal met de wreef. Stempel rent richting de bal. Stempel schiet op doel. Velandia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Alfonso passt de bal in één keer door. Cornet is nu in balbezit. Cornet probeert naar een medespeler te passen. Stempel rent richting de bal. Stempel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rajski is nu in balbezit. Rajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Deportivo La_Guaira 6:0

61e minuut.
Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonso met een sublieme pass. Trumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński draait met de bal, schiet en ... Velandia bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Stempel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Deportivo La_Guaira 7:0

67e minuut.
Quintana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trumiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bishop is nu in balbezit. Bishop geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Cornet probeert naar een medespeler te passen. Bishop is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Campo. Di Campo krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Trumiński is nu in balbezit. Trumiński passt de bal zonder na te denken. Cornet met een sublieme pass. Stempel is nu in balbezit. Stempel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Deportivo La_Guaira 8:0

74e minuut.
Trumiński rent richting de bal. Trumiński passt de bal in één keer door. Rajski heeft problemen om de bal te vangen. Bishop is nu in balbezit. Bishop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Alfonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfonso kopt de bal weg. Monagas probeert de bal met de borst te controleren. Stempel onderschept slim de pass. Stempel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Trumiński is nu in balbezit. Trumiński passt de bal zonder na te denken. Cornet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stempel de bal. Stempel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Deportivo La_Guaira 9:0

79e minuut.
Di Campo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trumiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfonso rent richting de bal. Alfonso geeft de bal voor. Velandia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stempel is nu in balbezit. Stempel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Deportivo La_Guaira 10:0

83e minuut.
Velandia probeert naar een medespeler te passen. Alfonso kopt de bal weg. Klungelig pakt Di Campo de bal. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Inworp. Trumiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfonso probeert de bal met de borst te controleren. Alfonso geeft een lange en hoge pass. Stempel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Deportivo La_Guaira 11:0

90e minuut.
Trumiński probeert naar een medespeler te passen. Cornet rent richting de bal. Cornet passt de bal met de wreef. Stempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempel haalt uit met een fantastische trap. Velandia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trumiński neemt de hoekschop. Stempel springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Deportivo La_Guaira 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 26%, Deportivo La_Guaira 74%.
RomaFC - Deportivo La_Guaira 12:0