Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-08 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: GDC Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Green Devils Chemie FC Blue Warriors
4-3-3 Tactiek blue2b
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
44.7 gemiddelde waardering 45.1
redelijk Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen solide


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bəşiroğlu met een snelle inworp. Pitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Devils Chemie - FC Blue Warriors 1:0

11e minuut.
Roter rent richting de bal. Lenk onderschept slim de pass. Wolnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wolnik krijgt een gele kaart. Lenk raakt geblesseerd tijdens het duel. Nimni wilt de vrije trap nemen. Savi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ryabtsev rent richting de bal. Ryabtsev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Devils Chemie - FC Blue Warriors 1:1

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Urb de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hofman met een snelle inworp. Nevanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevanperä geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Devils Chemie - FC Blue Warriors 1:2

15e minuut.
Aicega kan de bal niet met de borst controleren. Buckingham is nu in balbezit. Aicega onderschept slim de pass. Aicega geeft de bal voor. Oberberger springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Devils Chemie - FC Blue Warriors 2:2

17e minuut.
Urb geeft een lange en hoge pass. Nelson geeft de bal voor. Lenk is nu in balbezit. Urb met een sublieme pass. Lenk geeft een hoge lob. Savi bokst de bal weg. Ryabtsev is nu in balbezit. Ryabtsev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Devils Chemie - FC Blue Warriors 2:3

25e minuut.
Hofman speelt de bal door. Wolnik rent richting de bal. Wolnik geeft een lange en hoge pass. Timko is nu in balbezit. Timko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Devils Chemie 62%, FC Blue Warriors 38%.
Green Devils Chemie - FC Blue Warriors 2:3

46e minuut.
Nimni passt de bal in één keer door. Inworp. Oberberger met de inworp. Pitt rent richting de bal. Pitt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Aicega bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo onderschept slim de pass. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Urb geeft een hoge lob. Aicega is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Devils Chemie - FC Blue Warriors 3:3

58e minuut.
Nimni geeft een lange en hoge pass. Bulmaz probeert de bal aan de voet te houden. Ryabtsev is nu in balbezit. Ryabtsev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Devils Chemie - FC Blue Warriors 3:4

59e minuut.
Collet komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman passt de bal met de wreef. Bulmaz is nu in balbezit. Ryabtsev verovert de bal door een tackle van achteren. Ryabtsev draait met de bal, schiet en ... Savi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Lenk met een sublieme pass. Olsman geeft de bal voor. Klungelig pakt Murillo de bal. Pitt onderschept slim de pass. Pitt schiet op doel. Rak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Roter verovert de bal door een tackle van achteren. Roter geeft de bal voor. Ryabtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryabtsev draait met de bal, schiet en ... Savi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Devils Chemie - FC Blue Warriors 3:5

74e minuut.
Bəşiroğlu speelt de bal door. Hofman is nu in balbezit. Urb schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Urb naar de kleedkamers voor een vroege douche.

90e minuut.
Collet is nu in balbezit. Collet speelt de bal door. Pitt rent richting de bal. Bəşiroğlu is nu in balbezit. Bəşiroğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Devils Chemie 57%, FC Blue Warriors 43%.
Green Devils Chemie - FC Blue Warriors 3:5